Iată cum ar putea arăta iPhone-ul pentru toată lumea: telefon de buget cu carcasă din policarbonat

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.454 ori
<b>Iată cum ar putea arăta iPhone-ul pentru toată lumea: telefon de buget cu carcasă din policarbonat</b>Dacă 2012 a fost anul celor 3 iPad-uri lansate de Apple, 2013 ar putea fi anul celor două generații de iPhone-uri: iPhone 5S și acel iPhone de buget despre care se vorbește de ceva vreme. Acum avem și o imagine pe care să o asociem terminalului,...

Dacă 2012 a fost anul celor 3 iPad-uri lansate de Apple, 2013 ar putea fi anul celor două generații de iPhone-uri: iPhone 5S și acel iPhone de buget despre care se vorbește de ceva vreme. Acum avem și o imagine pe care să o asociem terminalului, evident dacă e autentică.

Scurgerea de informații vine de la site-ul Tactus.com, care nu e un zvonac obișnuit, deci nu pot garanta cu privire la informațiile sale. în fine, avem de-a face cu un iPhone cu carcasa din policarbonat și preț accesibil, dacă ne luăm după scăpări. Se pare că handsetul are destul de multe în comun cu iPhone 4S, adoptându-i formatul general, dar crescând puțin lățimea și grosimea.

Se pare că acest handset va folosi un display Retina de 3.5 inch, același de pe iPhone 5S, plus procesorul Apple A5 de pe iPad Mini (32 nm) și camera de 5 megapixeli în spate, cea a lui iPhone 4. Tactus mai afirmă că noul venit va sosi în 5 variante de culoare, inclusiv roșu și galben, reprezentând astfel o alternativă cool și tinerească la Nokia Lumia 920. Credeți că va exista vreodată un astfel de telefon?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×