Samsung Galaxy S4 ajunge În magazine la finalul acestei luni În peste 50 de țări, inclusiv România

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.482 ori
<b>Samsung Galaxy S4 ajunge În magazine la finalul acestei luni În peste 50 de țări, inclusiv România</b>Samsung Electronics își va lansa comercial telefonul pilot Galaxy S4 în peste 50 de țări la finalul acestei luni. Printre acestea se numără și România și probabil știți deja că telefonul a avut parte de un eveniment special de debut la noi la...

Samsung Electronics își va lansa comercial telefonul pilot Galaxy S4 în peste 50 de țări la finalul acestei luni. Printre acestea se numără și România și probabil știți deja că telefonul a avut parte de un eveniment special de debut la noi la mijlocul acestei săptămâni.

Surse din cadrul furnizorilor de componente pentru Samsung prezic livrări de 10 milioane de unități S4 în prima lună. Deocamdată nu am auzit vreun zvon negativ, vreo informație legată de probleme cu componentele, deci Samsung e în grafic. Aceleași surse afirma că se așteaptă ca în jur de 30 de milioane de terminale Galaxy S4 să fie livrate în trimestrul 2 al acestui an, Samsung fiind în avantgarda evoluției smartphone-urilor.

în altă ordine de idei, o sursă Mobilissimo.ro ne informează că principalul rival al lui Galaxy S4, HTC One va sosi la mijlocul lunii mai în oferta operatorilor locali, deci duelul dintre cele două flagship-uri va fi mai aprig ca oricând luna viitoare. E interesant cum HTC se confruntă cu probleme cu componentele și Samsung nu, mai ales că modelele lor principale au același procesor... cel putin în una din variantele de Galaxy S4: Snapdragon 600.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×