Iată cum ar putea arăta smartphone-urile transparente ale viitorului: prototip de la Polytron (Video)

2.154 ori
<b>Iată cum ar putea arăta smartphone-urile transparente ale viitorului: prototip de la Polytron (Video)</b>E drept că au mai existat telefoane cu părți transparente sau chiar tastaturi transparente, iar LG și Sony sunt două branduri care îmi vin în minte când mă gândesc la acest design, dar cum rămâne cu un smartphone complet transparent? Ei bine,...

E drept că au mai existat telefoane cu părți transparente sau chiar tastaturi transparente, iar LG și Sony sunt două branduri care îmi vin în minte când mă gândesc la acest design, dar cum rămâne cu un smartphone complet transparent? Ei bine, de asta se ocupă Polytron, care ne prezintă prototipul pe care îl puteți admira mai jos.

Compania taiwaneză Polytron Technologies lucrează la un smartphone complet transparent, iar cei de la Mobilegeeks le-au vizitat sediul pentru o experiență hands on cu terminalul. Polytron încearcă să facă acest model funcțional, iar deocamdată nu există software care să ruleze pe prototip, după cum se vede și în clipul de mai jos. Ideea este de a prezenta fazele incipiente ale proiectului și de a atrage investitori și producători hardware care să îi sprijine.

Telefonul arata foarte bine și mi se pare interesant că se vede cardul microSD prin suprafața sa transparenta. Se pare că SIM-ul va fi plasat deasupra cardului microSD, pentru a scădea impactul vizual al componentelor care nu sunt transparente. Observăm și două mici baterii, care ies și ele în evidență pe lângă carcasa transparenta. în partea superioară avem o cameră, difuzor și microfon, toate discret integrate. Credeți că așa vor arăta telefoanele viitorului?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×