Iată cum ar putea arăta un viitor smartphone flexibil Samsung, conform unui nou brevet

1.111 ori
<b>Iată cum ar putea arăta un viitor smartphone flexibil Samsung, conform unui nou brevet</b>Un brevet proaspăt acordat celor de la Samsung ne prezintă astăzi o serie de schițe a unui device ce pare a fi un smartphone pliabil și flexibil pe care l-am putea vedea transpus în realitate în următorii ani. După cum puteți vedea, este vorba despre

Personal sunt mai încântat de perspectiva lui CES 2017 în ianuarie decât a lui MWC 2017, pentru că de obicei cele mai trăznite concepte şi prototipuri ajung la CES, iar produsele finite la MWC. Samsung are o revanşă mare de luat şi ca atare ne va aduce cu siguranţă ceva special la aceste showuri. Zvonurile afirmă că e vorba de cel puţin un terminal flexibil, iar un astfel de device e prezentat şi într-un brevet acordat recent.

Samsung

Samsung consideră 2017 un an al inovaţiei şi trecerii la nivelul următor, când vine vorba de designul de smartphone. Ei pregătesc modele cu muchii foarte înguste ale ecranului, dar şi cu corpuri flexibile, sau măcar pliabile pe jumătate precum vedem în aceste imagini. Galaxy X, presupusul său model flexibil cu ecran OLED e în faza de zvon de un an deja şi s-ar putea materializa în sfârşit, ca un hibrid între telefon şi tabletă.

Analiştii se aşteaptă ca 10 milioane de modele de acest tip să fie produse lunar în perioada trimestrului 3 şi 4 anul viitor. A se remarca acea balama zimţată care permite curbarea telefonului şi aminteşte puţin de mecanismul lui Surface Book, pentru că odată handsetul îndoit, ea să se ascundă perfect în carcasă. Ceea ce vedem în imagini ar fi un device OLED cu ecran de 7 inch, unul rezistent chiar şi la cele mai dure scăpări pe jos.

Nu pot să nu mă declar îngrijorat cu privire la potenţiala baterie flexibilă a acestui model, dar poate că Samsung va trece peste acest obstacol şi va inova din nou.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×