Huawei România porneşte un program de beta testing pentru Android Nougat; Iată cum poţi participa!

3.282 ori
<b>Huawei România porneşte un program de beta testing pentru Android Nougat; Iată cum poţi participa!</b>La fel cum s-a întâmplat și anul trecut cu modelul P8 Lite, iată că și acum în 2016 cei de la Huawei România dau startul unui program de testare beta a celei mai noi versiuni Android Nougat pentru smartphone-ul Huawei P9. Pentru a vă înscrie în program

Huawei continuă să fie în linia întâi a actualizărilor software pe terminalele sale Android, de când a făcut marele pas de a colabora cu Google pentru a realiza modelul Nexus 6P. Încă de atunci demara un program de beta testing pentru Android Marshmallow pe terminalele compatibile, replicat acum şi în 2016, pentru Android Nougat. Iar utilizatorii din România pot participa şi ei.

Huawei P9 Nougat

Programul a fost activ pentru Android 6.0 în cazul modelelor Huawei Mate S, P8 şi P8 Lite spre exemplu, iar acum Android 7.0 Nougat poate fi testat de către cei care deţin un Huawei P9, single SIM sau dual SIM. Ei trebuie să descarce aplicaţia Beta Club de aici şi apoi să urmeze paşii de mai jos:

1. Autentifică-te folosind Huawei ID-ul tău - dacă nu ai unul trebuie să-ţi faci cont cu emailul tău real sau cu numărul tău de telefon.
2. Din aplicaţie, selectează "Personal”, apoi “Join Project” şi apasă “Available Project”.
3. Vei primi o notificare automată urmată de upgrade-ul OTA, iar apoi poţi începe procesul de update al smartphone-lui.
4. Testează update-ul şi trimite-ne feedback-ul tău: ne poţi transmite erorile întâmpinate în timpul testării, utilizând secţiunea "Report", din aplicaţie. Selectează modelul corespunzător, scrie toate observaţiile tale, apoi apasa "Submit".
5. Pentru a anula aplicaţia, accesează secţiunea "Available Projects" şi apasă "Sign Out". În 48 de ore de la deconectarea de la aplicaţie nu vei mai primi nicio notificare.

De remarcat că şi utilizatorii de modele Huawei Mate 8 şi-au manifestat interesul pentru acest beta test, deci sperăm că lista să fie extinsă în curând. În plus, considerăm că şi Huawei P9 Lite şi P9 Plus merită să facă parte din program. Dacă totul merge bine, feedbackul utilizatorilor va fi folosit pentru a accelera finalizarea dezvoltării software şi a oferi Nougat mai rapid pe terminalele compatibile Huawei.

Cu puţin noroc noul release cu Doze on the Go, notificări mai bine organizate şi mod multi window va ajunge pe aceste device-uri până la final de an.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×