Un brevet ce detaliază un smartphone pliabil este acordat celor de la Nokia după mai bine de 3 ani de la completarea sa

903 ori
<b>Un brevet ce detaliază un smartphone pliabil este acordat celor de la Nokia după mai bine de 3 ani de la completarea sa</b>În ultima perioadă am văzut și câteva brevete ce ne prezentau smartphone-uri pliabile pregătite de către companii precum Samsung, Apple și chiar Microsoft de curând. Acum apare în ecuație și un asemenea brevet acordat celor de la Nokia după o perioadă

Am văzut în ultima perioadă numeroase brevete primite de către companii precum Samsung, Apple și mai nou Microsoft pentru invenții ce prezentau terminale flexibile sau pliabile. De astăzi și Nokia este inclusă pe această listă a producătorilor ce au în plan lansarea de smartphone-uri pliabile ce se pot transforma instant din smartphone în tabletă veritabilă și viceversa.

Brevet smartphone pliabil

Descoperim că finlandezilor le-a fost acordat în luna septembrie a anului trecut un asemenea brevet pentru o aplicație pe care aceștia au completat-o fix acum 3 ani în 2013. Posibil ca aprobarea invenției să fi fost trecută în standby pe timpul când brandul Nokia a fost sub conducerea celor de la Microsoft, iar acum s-a dat unda verde.

Brevet smartphone pliabil

Dispozitivul prezentat în schițele asociate acestui brevet se aseamănă unei oglinde de buzunar ce include două părți identice conectate de o balama. Deasupra acestora avem display-ul flexibil ce se îndoaie atunci când cele două părți ale device-ului sunt închise asemenea unui laptop.

Brevet smartphone pliabil

La prima vedere acest concept prezentat aici pare a fi un pic cam butucănos și rămas în trecut, dar este de înțeles ținând cont de faptul că brevetul a fost completat încă din 2013. Este interesant totuși faptul că producătorii din zona smartphone lucrează și la asemenea dispozitive ale viitorului, fără a se ști cu precizie când un produs de genul va ajunge să fie comercializat pe piață într-o formă compactă și arătoasă.

Brevet smartphone pliabil

Brevet smartphone pliabil

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×