Iată cum ar putea arăta Samsung Galaxy S8, în viziunea unui designer de concepte, bazat pe scăpările de până acum

2.569 ori
<b>Iată cum ar putea arăta Samsung Galaxy S8, în viziunea unui designer de concepte, bazat pe scăpările de până acum</b>Au existat numeroase scăpări referitoare la flagship-ul Samsung Galaxy S8, design-ul fiind unul dintre elementele despre care am aflat lucruri interesante. S-ar părea că terminalul ne va uimi cu un raport excelent screen-to-body, ducându-ne mai aproape

Nu are nici un rost să punem obişnuitul avertisment "privim cu precauţie aceasta randare", pentru că e speculaţie pură. Ceea ce vedeţi mai jos se vrea a fi o nouă randare a lui Samsung Galaxy S8, din partea unui designer entuziast, pe numele de Veniamim Geskin. El se bazează pe zvonurile recente, dar rezultatul e familiar.

Samsung Galaxy S8

E familiar pentru că e aproape identic cu acel Huawei Honor Magic, care a tot scăpat pe web în ultimele zile. Nu ştim dacă designerul a făcut asta inconştient sau intenţionat, dar formatul e foarte apropiat. Ce e drept aici camera frontală nu mai e centrată şi încape şi earpiece-ul în zona superioară, dar şi senzorii. Dispare totuşi butonul Home, fix cum auzisem în ultima vreme, iar muchiile ecranului sunt foarte curbate acum, poate mai mult decât la Note 7.

E foarte posibil ca noul smartphone să nu aibă jack audio şi să aibă scannerul de amprente plasat fie în spate, fie integrat în panoul ecranului. În spate am putea regăsi o cameră duală şi ne intrigă ideea acestui design, mai ales că se tot vorbeşte de o renunţare definitivă la toate butoanele fizice, nu doar cel Home.

Mai e puţin până în februarie, când Samsung ar pregăti marea lansare şi cred că în curând vom vedea şi un leak cu fotografii live. Atunci va pica Internetul că la poza celebră a lui Kim Kardashian care a "broke the Internet".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×