Iată cum arată Android 5.0 pe LG G3, sub forma unor capturi de ecran

1.580 ori
<b>Iată cum arată Android 5.0 pe LG G3, sub forma unor capturi de ecran</b>Interfața lui LG G3 de pe KitKat ne plăcea deja pentru minimalismul său și era un pas în față pentru LG, care ca și Huawei opta de obicei pentru UI-uri colorate și iconuri copilăroase. Ei bine, azi descoperim cum va arăta următoarea versiune...

Interfața lui LG G3 de pe KitKat ne plăcea deja pentru minimalismul său și era un pas în față pentru LG, care ca și Huawei opta de obicei pentru UI-uri colorate și iconuri copilăroase. Ei bine, azi descoperim cum va arăta următoarea versiune de interfață de pe LG G3, cea asociata lui Android 5.0.

Cu o săptămână în urma LG anunța pe pagina sa oficială Facebook din Germania că Android Lollipop va sosi pe telefonul sau flagship în trimestrul 4. Asta înseamnă că ne apropiem de momentul lansării și în această perioadă are loc testarea software-ului pe device, de aici apărând și capturile de ecran. Observați sistemul de notificări pe bază de cards și poza de profil circulară inclusă aici, plus modificările de tip Material Design.

Zona Quick Settings își păstrează lookul unic din interfața LG, cu acel fundal gri și accente verzi, dar sincer să fiu acel alb-gri al notificărilor nu prea arată foarte bine. între timp Google a început să ofere actualizări ale aplicațiilor sale de sine stătătoare, precum Maps, Gmail și chiar și căutarea să web a primit elemente noi de design.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×