RCS & RDS lansează Digi Storage SIM Backup, noi facilități pentru clienții Digi Storage

1.870 ori
<b>RCS & RDS lansează Digi Storage SIM Backup, noi facilități pentru clienții Digi Storage</b>RCS & RDS a anunțat astăzi lansarea unor noi servicii și funcții asociate lui Digi Storage, printre care și o interfață web nouă. în plus, operatorul a lansat și Digi Storage SIM Backup, o aplicație care oferă utilizatorilor posibilitatea de...

RCS & RDS a anunțat astăzi lansarea unor noi servicii și funcții asociate lui Digi Storage, printre care și o interfață web nouă. în plus, operatorul a lansat și Digi Storage SIM Backup, o aplicație care oferă utilizatorilor posibilitatea de a-și salva în contul Digi Storage numere de telefon și mesaje de pe telefon.

De asemenea, puteți importa ulterior datele pe un terminal mobil. Aplicația este disponibilă gratuit in Play Store și puteți să o descărcați de aici. Utilizatorii Digi Storage vor remarca și o nouă interfață, cu design modern și funcții noi. Spre exemplu acum primiți simboluri diferite pentru fiecare tip de fișiere și există și o funcție Recycle Bin, pentru a vizualiza mai ușor fișierele șterse și a le recupera dacă e cazul.

Galeria foto e mai intuitivă și mai arătoasă, oferind și funcții de partajare sau descărcare a imaginilor. Digi Storage este un serviciu de stocare a fișierelor în cloud, accesibil clienților RCS & RDS, persoane fizice. Serviciul e disponibil pe PC cu Windows, Linux sau Mac OS X, pe Android și iOS, iar în curând va sosi și pe Windows Phone. Digi Storage suportă și integrare cu conturile Google Drive, OneDrive și Dropbox.

Clienții Digi Net Fiberlink 500 și 1000 au parte gratuit de spațiu de stocare de 20 GB, iar pentru 3 RON în plus lunar pot primi 50 GB.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×