Iata cum arata laboratorul secret de teste Apple (video)

1.507 ori
<b>Iata cum arata laboratorul secret de teste Apple (video)</b>Sunteti curiosi in legatura cu felul in care arata fortareata Apple unde se afla cele mai bine pazite secrete ale companiei din Cupertino? Ei bine, iata ca multumita unor jurnalisti care au avut ocazia sa exploreze laboratorul de teste Apple, cunoastem...

Sunteti curiosi in legatura cu felul in care arata fortareata Apple unde se afla cele mai bine pazite secrete ale companiei din Cupertino? Ei bine, iata ca multumita unor jurnalisti care au avut ocazia sa exploreze laboratorul de teste Apple, cunoastem mai bine partea interioara a companiei.

Cei 11 jurnalisti au realizat fotografii care nu dezvaluie vreun secret crucial si ne surprinde ca ei au reusit sa ajunga atat de departe, avand in vedere scandalul cu prototipul de iPhone 4 pierdut in luna aprilie. Observati ca prototipurile Apple sunt acoperite si inconjurate de iMac-uri, iar imaginile mai prezinta si manechine de teste, care imita capetele utilizatorilor de telefoane mobile.

Acestea sunt utilizate (ineficient, se pare) pentru a testa semnalul modelelor iPhone... Mai multe detalii aflati din reportajul video de mai jos:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×