Allview Viva H7 Life Unboxing + concurs: tabletă de 7 inch cu apelare, conexiune 3G și o nouă interfață (Video)

2.838 ori
<b>Allview Viva H7 Life Unboxing + concurs: tabletă de 7 inch cu apelare, conexiune 3G și o nouă interfață (Video)</b>Allview Viva H7 Life este o mică premieră la Mobilissimo.ro, deoarece acest produs va fi disponibil spre vânzare din data de 1 iulie. Avem de-a face cu o tabletă de 7 inch, care vine cu slot SIM, apelare telefonică, conexiune 3G și poate fi...

Allview Viva H7 Life este o mică premieră la Mobilissimo.ro, deoarece acest produs va fi disponibil spre vânzare din data de 1 iulie. Avem de-a face cu o tabletă de 7 inch, care vine cu slot SIM, apelare telefonică, conexiune 3G și poate fi câștigată la un concurs Mobilissimo.ro, ale cărui reguli le aflați mai jos.

Tableta costă 549 lei, oferă o viteză maximă de download de 21 Mbps și produsul vine la pachet cu 5 GB pe lună (Internet inclus) timp de 1 an. Oferta cu trafic de 5 GB la pachet se aplică între 1 iulie și 15 iulie doar. Allview Viva H7 Life măsoară 9.7 mm în grosime, cântărește 279.8 grame și integrează un display IPS LCD de 7 inch, cu rezoluție de 1024 x 600 pixeli și aspect 16:9.

Ce contine cutia lui Allview Viva H7 Life

în cutie se află o pereche de căști, cablu USB, încărcător, iar în partea superioară a tabletei regăsim un capac pentru slotul SIM și cel microSD. Remarcăm și prezența unei texturi punctate în spatele acestui device, care vine într-o varietate de culori. El rulează Android 4.2.2 și folosește un procesor quad core Cortex A7 de 1.3 GHz și un GPU Mali 400 MP. Avem parte și de GPS, 8 GB stocare, 1 GB RAM DDR3, radio FM, cameră de 3.2 MP cu blitz în spate și cameră frontală de 0.3 MP.

Specificatii Allview Viva H7 Life​

Viva H7 Life adopta o interfață total nouă de la Allview, care plasează toate aplicațiile în homescreenuri, asemenea tabletelor Lenovo, spre exemplu. Interfața nouă nu arată rău deloc și modifică și zona de setări și interfața camerei. Hai să vedem acum care sunt regulile concursului care va aduce acest gadget:

  1. Faceți dovada că ați vizitat pagina acestui produs pe Allview.ro.
  2. Like la pagina de Facebook Allview.
  3. Să fiți membru al forumului Mobilissimo.romai vechi de o lună și să aveți cel puțin 10 comentarii în ultimele 2 luni
  4. Postați un comentariu la review sau unboxing cu răspuns la întrebarea "ce ați dori de la viitoarele tablete Allview și ce caracteristică apreciați la acest model?"
  5. Share pe Facebook la unboxing/review al tabletei

Cele 5 capturi vor fi trimise la concurs(a)mobilissimo.ro cu subiect "Allview Viva H7 Life Concurs", plus nume real, adresa și număr de telefon. Extragerea are loc după postarea recenziei text, prin Random.org. Multă baftă!

Allview Viva H7 Life prețuri actualizate:

Allview Viva H7 Life Unboxing

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×