Iată cum va arăta iPhone 5: margini mai subțiri, display mai mare! Partea sa frontală a ajuns pe web!

9.081 ori
<b>Iată cum va arăta iPhone 5: margini mai subțiri, display mai mare! Partea sa frontală a ajuns pe web!</b>Ceea ce vedeți mai jos este aparent imaginea partii frontale a lui Apple iPhone 5, asta dacă nu avem de-a face cu un zvon și un fals. Informația vine de la un retailer din China, care se ocupă cu vânzarea de componente Apple. Observați marginea mai...

Ceea ce vedeți mai jos este aparent imaginea partii frontale a lui Apple iPhone 5, asta dacă nu avem de-a face cu un zvon și un fals. Informația vine de la un retailer din China, care se ocupă cu vânzarea de componente Apple. Observați marginea mai subțire de material din jurul ecranului și diagonala mai mare a display-ului.

Nu avem încă măsurile acestei parti componente, dar ea pare a se potrivi cu speculațiile ce afirmă că noul iPhone va sosi cu un display de 4 inch. Se pare că Apple lucrează la un iPhone cu ecran mai mare, pentru a concura cu noile smartphone-uri bazate pe display-uri cu diagonale impresionante. Telefonul ar putea costa mai puțin și ar putea integra o nouă tehnologie, care îi permite să încorporeze o cartelă SIM, ce poate fi configurata în rețeaua oricărui operator.

în plus, lista de zvonuri continuă cu un presupus procesor A4 upgradat și prezent pe acest misterios iPhone 5. De asemenea, vor dispărea și problemele de compatibilitate CDMA/GSM, fiind prezent un nou chip WWAN Gobi (deja încorporat de iPhone în varianta Verizon). Folosind partea frontală de mai sus, noul iPhone ar putea arăta ca în următorul concept:

Concept iPhone 5

Ce părere aveți despre această nouă (posibilă) creație Apple?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×