HTC Merge este primul telefon CDMA Android cu roaming global

2.218 ori
<b>HTC Merge este primul telefon CDMA Android cu roaming global</b>HTC tocmai a anunțat lansarea smartphone-ului HTC Merge în America de Nord, într-o variantă care reprezintă o premieră pentru producătorul taiwanez: CDMA și cu suport pentru roaming global. Acest terminal Android vine cu o tastatură glisantă și...

HTC tocmai a anunțat lansarea smartphone-ului HTC Merge în America de Nord, într-o variantă care reprezintă o premieră pentru producătorul taiwanez: CDMA și cu suport pentru roaming global. Acest terminal Android vine cu o tastatură glisantă și este perfect pentru mesagerie instant și socializare.

Handsetul nu a fost lansat încă pe toate piețele la nivel global, astfel că așteptăm un debut cât de curând. Terminalul este atractiv pentru că îmbină într-un pachet atractiv un display touch de 3.7 inch, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli, cu o tastatură glisantă QWERTY. Acest model este capabil și de conexiuni DLNA și vine cu o cameră de 5 megapixeli, cu suport pentru captură 720p.

HTC Merge rulează Android 2.2 Froyo, în tandem cu interfața HTC Sense și urmează să fie disponibil pe piața americană din această primăvară. Detaliile despre preț nu au fost făcute publice deocamdată.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×