Următoare generație iPhone s-ar putea numi iPhone Air

2.057 ori
<b>Următoare generație iPhone s-ar putea numi iPhone Air</b>După ce anul trecut, compania Apple a introdus numele Air pentru generația actuală de iPad, se pare că și următorul iPhone va beneficia de același tratament. &nbsp; Deși majoritatea au crezut că generația a 5-a de iPad se va numi iPad 5, cei de...

După ce anul trecut, compania Apple a introdus numele Air pentru generația actuală de iPad, se pare că și următorul iPhone va beneficia de același tratament.

Deși majoritatea au crezut că generația a 5-a de iPad se va numi iPad 5, cei de la Apple au decis să renunțe la acest nume în schimbul denumirii Air. De asemenea, odată cu această nouă denumire, tableta a beneficiat de o scădere sesizabilă, atât în grosime, cât și în greutate, spre deosebire de modelele precedente.

Același lucru s-ar putea întâmpla și în cazul următorului iPhone, care din câte se pare va prelua denumirea Air, rezultând iPhone Air. Potrivit unor zvonuri apărute în ultimul timp, viitoarea generație iPhone va măsura doar 6 mm în grosime și va integra un display cu o mărime cuprinsă între 4.7 și 5.7 inch. Acesta ar putea fi lansat în luna septembrie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×