Google confirmă sosirea funcției "Active Edge" pe smartphone-urile Pixel 3 și Pixel 3 XL

1.076 ori
<b>Google confirmă sosirea funcției "Active Edge" pe smartphone-urile Pixel 3 și Pixel 3 XL</b>Pe data de 9 octombrie avem notat în calendar și evenimentul Google în cadrul căruia vor debuta smartphone-urile Pixel 3 și Pixel 3 XL, produse care s-au dezvăluit aproape în totalitate pe parcursul ultimelor săptămâni. Chiar și așa mai rămân

Lansările de smartphone-uri din luna octombrie sunt pe cale să înceapă, printre acestea numărându-se și debutul modelelor Pixel 3 și Pixel 3 XL programat pentru data de 9 octombrie. Am aflat multe despre aceste două dispozitive pe parcursul ultimelor săptămâni dar chiar și așa mai rămân unele detalii minore încă necunoscute precum este cazul tehnologiei "Active Edge" care va sosi pe ambele terminale.

Această dotare este confirmată chiar astăzi de către Google prin intermediul unui teaser video dezvăluit în Japonia, material destul de ciudat în care ni se prezintă și câteva situații reale în care oamenii interacționează prin gesturi de strângere. Asemenea gesturi vor putea fi realizate și pe telefoanele Pixel 3 și Pixel 3 XL pentru a deschide asistentul vocal Google Assistant.

Poate cu această ocazie vom putea realiza mai multe lucruri prin gesturile de strângere, un lucru pe care utilizatorii l-ar aprecia cu siguranță. Vă reamintim că cele două telefoane sunt așteptate cu procesoare Snapdragon 845, cu 4 GB RAM, 64 sau 128 GB de stocare flash și cu o cameră singulară în spate. Pentru selfie-uri se pregătește un upgrade la o cameră duală aparent.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×