Google Pixel 3 și Pixel 3 XL bifează o nouă apariție în randări cu iz oficial

813 ori
<b>Google Pixel 3 și Pixel 3 XL bifează o nouă apariție în randări cu iz oficial</b>Ne mai despart doar două săptămâni de lansarea smartphone-urilor Pixel 3 și Pixel 3 XL, debutul acestor modele fiind programat pentru data de 9 octombrie. Între timp leak-urile continuă în mediul online acolo unde astăzi descoperim randări

Pe data de 9 octombrie este programată și lansarea smartphone-urilor Pixel 3 și Pixel 3 XL, dispozitive despre care am aflat o mulțime de informații în ultima vreme și pe care le-am văzut în zeci de fotografii și randări. Aceste materiale continuă totuși să își facă apariția online, un exemplu fiind cel de astăzi când vedem randări cu iz oficial pentru duo-ul de telefoane ce se va livra cu Android Pie din fabrică.

Imaginile de față ne reconfirmă abordarea de design pe care am tot văzut-o, modelul standard Pixel 3 urmând a opta pentru un ecran cu aspect 18:9, în vreme ce varianta XL va avea rezervat un ecran cu decupaj în zona superioară și aspect 19:9. Vom vedea aceeași carcasă unibody în două tonuri pentru panoul spate și nu ar fi exclus ca de această dată să primim și încărcare wireless.

Google Pixel 3 va oferi display de 5.5 inch, iar varianta XL un ecran mai generos de 6.2 inch. Ambele vor opta pentru procesorul Qualcomm Snapdragon 845, pentru 4 GB RAM și vor sosi în variante cu 64 sau 128 GB de stocare flash. În spate vom regăsi o cameră foto principală de 12.2 megapixeli, iar pentru captura selfie o cameră duală de 8 mpx cu suport pentru captură bokeh.

Prețurile vor fi similare cu cele purtate de generația anterioară, adică 800 euro pentru Pixel 3, respectiv 900 euro pentru Pixel 3 XL.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×