Google Pixel 3 și Pixel 3 XL bifează o nouă apariție în randări cu iz oficial

840 ori
<b>Google Pixel 3 și Pixel 3 XL bifează o nouă apariție în randări cu iz oficial</b>Ne mai despart doar două săptămâni de lansarea smartphone-urilor Pixel 3 și Pixel 3 XL, debutul acestor modele fiind programat pentru data de 9 octombrie. Între timp leak-urile continuă în mediul online acolo unde astăzi descoperim randări

Pe data de 9 octombrie este programată și lansarea smartphone-urilor Pixel 3 și Pixel 3 XL, dispozitive despre care am aflat o mulțime de informații în ultima vreme și pe care le-am văzut în zeci de fotografii și randări. Aceste materiale continuă totuși să își facă apariția online, un exemplu fiind cel de astăzi când vedem randări cu iz oficial pentru duo-ul de telefoane ce se va livra cu Android Pie din fabrică.

Imaginile de față ne reconfirmă abordarea de design pe care am tot văzut-o, modelul standard Pixel 3 urmând a opta pentru un ecran cu aspect 18:9, în vreme ce varianta XL va avea rezervat un ecran cu decupaj în zona superioară și aspect 19:9. Vom vedea aceeași carcasă unibody în două tonuri pentru panoul spate și nu ar fi exclus ca de această dată să primim și încărcare wireless.

Google Pixel 3 va oferi display de 5.5 inch, iar varianta XL un ecran mai generos de 6.2 inch. Ambele vor opta pentru procesorul Qualcomm Snapdragon 845, pentru 4 GB RAM și vor sosi în variante cu 64 sau 128 GB de stocare flash. În spate vom regăsi o cameră foto principală de 12.2 megapixeli, iar pentru captura selfie o cameră duală de 8 mpx cu suport pentru captură bokeh.

Prețurile vor fi similare cu cele purtate de generația anterioară, adică 800 euro pentru Pixel 3, respectiv 900 euro pentru Pixel 3 XL.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×