Iată imagini cu un nou smartphone cu Tizen OS: Samsung GT-18800

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.423 ori
<b>Iată imagini cu un nou smartphone cu Tizen OS: Samsung GT-18800</b>în urmă cu câteva zile aveam confirmarea unui model de telefon Samsung cu Tizen OS la bord, iar acum vedem și primele imagini cu handsetul în cauză. Producătorul sud-coreean pregătește lansarea unui smartphone Tizen pentru luna august sau...

în urmă cu câteva zile aveam confirmarea unui model de telefon Samsung cu Tizen OS la bord, iar acum vedem și primele imagini cu handsetul în cauză. Producătorul sud-coreean pregătește lansarea unui smartphone Tizen pentru luna august sau septembrie.

Aflați că Samsung intenționează să preia unele din funcțiile și opțiunile lui Bada OS și să le integreze în Tizen OS. Imaginile pe care le vedeți aici provin de la comunitatea Tizen din Grecia, iar acesta este modelul Redwood, despre care am mai auzit vorbindu-se. Samsung a implementat pe handsetul Redwood/GT-18800 funcții precum S Voice, S Beam și WiFi Direct, pe care le știm de la terminalele Galaxy S.

Samsung Redwood GT-18800

Sistemul de operare pe care îl vedeți aici este Tizen 2.1, iar telefonul va fi prezentat și oferit celor 500 de dezvoltatori care vor participa la Conferința pentru Dezvoltatorii Tizen ce va avea loc in curând. Din păcate nu avem o listă clară cu dotările hardware ale acestui smartphone, în afara ecranului HD și aparent și a unui procesor dual core ARM de 1.2 GHz. Vă tentează un astfel de model?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×