Android 4.3 surprins În acțiune pe Nexus 4, filmat și fotografiat (Video)

Autor:  | Publicat în:  Android 1.557 ori
<b>Android 4.3 surprins În acțiune pe Nexus 4, filmat și fotografiat (Video)</b>Comunitatea XDA Developers oferă astăzi o scăpare foarte interesantă, deoarece un utilizator a postat câteva fotografii cu un Nexus 4 rulând Android 4.3. Vă reamintesc că săptămâna trecută a avut loc Google I/O 2013, unde Google nu a anunțat...

Comunitatea XDA Developers oferă astăzi o scăpare foarte interesantă, deoarece un utilizator a postat câteva fotografii cu un Nexus 4 rulând Android 4.3. Vă reamintesc că săptămâna trecută a avut loc Google I/O 2013, unde Google nu a anunțat nouă platformă.

Totuși, speculațiile afirmă că vom vedea Android 4.3 lansat fie pe un Nexus 4 alb în iunie, fie pe Nexus 7 2 în iulie. Ei bine, revenind la scăparea de aici remarcăm faptul că acest model a fost surprins în acțiune la o expoziție de telefoane mobile din Tailanda. Handsetul rulează un build software total nou, JWR45B și un kernel creat în luna mai, confirmând autenticitatea noului Android.

Android 4.3 Jelly Bean

Observăm și că interfața camerei a fost ușor modificată, iar acum optiunile se află în zona laterală și nu în zona de focalizare. Schimbările de UI nu sunt radicale, după cum ne așteptam. Dacă aruncați o privire asupra clipului de mai jos, el lasă impresia că software-ul se mișcă foarte rapid, poate chiar mai rapid decât pe Android 4.2, dar asta e doar o observație personală. Dacă totul merge bine vom afla mai multe pe 10 iunie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×