Iată imagini şi un clip oficial promoţional cu Oppo R7 şi R7 Plus: design slim, funcţii foto high end şi emoţie (Video)

Autor:  | Publicat în:  Oppo 1.225 ori
<b>Iată imagini şi un clip oficial promoţional cu Oppo R7 şi R7 Plus: design slim, funcţii foto high end şi emoţie (Video)</b>Vedem pe măsură ce trece timpul cum firmele din China evoluează şi ajung de la postari pe Weibo la teasere ceva mai complexe pentru terminalele viitoare. Oppo spre exemplu a apelat la clipul de mai jos pentru a prefaţa sosirea telefoanelor Oppo R7...

Vedem pe măsură ce trece timpul cum firmele din China evoluează şi ajung de la postari pe Weibo la teasere ceva mai complexe pentru terminalele viitoare. Oppo spre exemplu a apelat la clipul de mai jos pentru a prefaţa sosirea telefoanelor Oppo R7 şi R7 Plus.

Ele debutează pe 20 mai şi în acest clip sunt detaliate funcţiile lor foto, dar apucăm să le vedem în sfârşit şi lookul la nivel oficial, dupa cateva scapari.  Modelul Plus dispune de senzor pentru amprente plasat sub camera şi are dimensiuni mai mari decât modelul R7. R7 Plus are parte de butoane virtuale Android, în vreme ce R7 Plus vine cu butoane capacitive.

Iată imagini şi un clip oficial promoţional cu Oppo R7 şi R7 Plus: design slim, funcţii foto high end şi emoţie (Video)

Ambele modele par a avea carcase metalice, sticlă 2.5D în faţă, iar R7 va aduce un ecran de 5.2 inch, în vreme ce R7 Plus va ajunge undeva pe la 5.9 inch. Camera principală a lui R7 pare a ieşi puţin în relief, în vreme ce modulul de pe R7 Plus e ceva mai compact. Disecând clipul promoţional observăm o viteză a shutterului bună, captura selfie rapidă şi clară şi aparent şi... un senzor pentru sărut.

Încărcarea rapidă este şi ea menţionată, astfel că 5 minute de alimentare ajung pentru o oră sau mai mult de convorbiri, dacă ne luăm după clip.

⚡ Orange România au de dat 5 televizoare smart Samsung și 5 telefoane Huawei P20 ca premiu, celor care doresc televiziune prin cablu gratuit (oarecum). Oferta se numește Orange Love, iar detalii găsiți aici.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×