Acestea sunt toate clipurile promoţionale şi reclamele lui Samsung Galaxy Note 7 apărute până acum (Video)

805 ori
<b>Acestea sunt toate clipurile promoţionale şi reclamele lui Samsung Galaxy Note 7 apărute până acum (Video)</b>Samsung Galaxy Note 7 a fost lansat oficial în cadrul unui eveniment din New York cu doar câteva zile în urmă. Cu toate că v-am prezentat și noi o serie de clipuri oficiale pentru acest model printre articole, această postare de astăzi va include toate

Era de aşteptat ca Samsung să pornească o masivă campanie promoţională pentru proaspăt anunţatul Samsung Galaxy Note 7, iar fix asta se întâmplă acum, cu o sumedenie de clipuri de prezentare şi reclame TV gata să ajungă pe toate mediile de comunicare. Mai jos vedeţi o colecţie pe care am adunat-o până acum.

Samsung Galaxy Note 7

V-am oferit şi noi un hands on de la faţa locului din New York, după prezentarea acestui device şi probabil următorul clip Mobilissimo.ro despre device va fi un unboxing sau un alt hands on local. Anunţat marţi la New York, terminalul e promovat prin prisma productivităţii oferite de stylus, dar şi a rezistenţei la apă spre exemplu.

Samsung Galaxy Note 7

E prezentată şi funcţia de traducere în timp real, trecând stylusul pe deasupra textului, dar şi posibilitatea de a scrie pe ecran cu S Pen-ul chiar şi sub apă. Scannerul de iris e detaliat într-un clip oficial, la fel şi ecranul HDR cinematic. Vedem accesorii precum Backpack, husa cu extra baterie sau o husă cu kickstand. Gear VR apare şi el în ecuaţie, iar în clipul legat de interfaţă vedem noul lockscreen cu efecte 3D, noua iconografie, UI-ul cel nou si compact al camerei, plus noul aranjament al setărilor şi notificărilor.

Toate acestea şi multe altele în clipurile de mai jos, câteva fiind dedicate exclusiv stylusului.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×