Iată încă o imagine cu Samsung Galaxy S8, într-o husă arătoasă, dar cu veridicitate îndoielnică

2.421 ori
<b>Iată încă o imagine cu Samsung Galaxy S8, într-o husă arătoasă, dar cu veridicitate îndoielnică</b>Am văzut anterior atât o randare, cât și două fotografii reale cu așa-zisul Samsung Galaxy S8, materiale ce ne dezvăluiau un smartphone cu display edge-to-edge și în mod misterios faptul că nu avem pe nicăieri un buton home fizic cu scanner de amprente

E foarte uşor să pici în capcana senzaţionalismului în aceste zile când ar trebui să înceapă scăpările terminalelor flagship pe anul 2017. Evident am văzut ceva scăpări ale lui Galaxy S8, dar deocamdată doar o singură fotografie hands on a apărut pe web, hai două, dacă luăm în calcul aceeaşi sursă, dar cu ecranul stins de această dată. Azi creşte numărul, pentru că vedem o imagine cu terminalul cu o husă ataşată.

Husa Galaxy S8

Cei de la BGR au obţinut în exclusivitate randarea, cu promisiunea că ar fi prima fotografie autentică cu S8. Privim totul cu precauţie şi punem lupa pe imagine şi începem să o disecăm. Din start plecăm puţin dezamăgiţi, pentru că iar nu e nici urmă de cameră duală în spate, lucru de altfel confirmat şi de ultimele randari, deși informații în direcția dualității existau în 2016. În plus, ecranul pare a fi curbat pe margini după model Edge.

Din nou lipseşte butonul Home fizic, cel mai probabil înlocuit de unul virtual, plus butoane virtuale şi pentru funcţia Recents şi Back. Ceea ce mă face să cred că imaginea nu e reală e lipsa decupajelor de lângă earpiece, care erau mai multe la scăpările trecute şi păreau să lase loc şi pentru scanner de iris. În plus, unde e blitzul şi un eventual senzor de puls şi telemetru laser de lângă camera din spate?

E drept că se vede ceva ce pare a fi un blitz deasupra camerei, dar nu sunt pe deplin convins de acea zonă. Imaginea vine de la Ghostek, firmă care se ocupă cu huse pentru telefoane mobile şi randarea ar fi bazată pe schiţe de la o fabrică ce produce modele S8. Eu zic să mai aşteptăm puţin până să ne pronunţăm.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×