Noi randări detaliate ce-l prezintă pe Samsung Galaxy S8 sosesc astăzi via @onleaks

Autor:  | Publicat în:  Samsung 3.184 ori
<b>Noi randări detaliate ce-l prezintă pe Samsung Galaxy S8 sosesc astăzi via @onleaks</b>Acum că design-ul lui Samsung Galaxy S8 pare a fi fost confirmat în mare, avem parte și de o serie de randări mult mai detaliate ce au fost realizate pe baza informațiilor ajunse în mediul online. Din partea celor de la @onleaks primim astăzi o galerie

În ultima vreme au apărut numeroase materiale cu Samsung Galaxy S8, printre care și o fotografie reală. Aceste scăpări ne-au făcut o idee finală despre design-ul noului flagship sud-coreean, scăpări care iată sunt folosite și pentru crearea unor randări detaliate pentru produsul în cauză. Cel mai noi imagini de acest tip sosesc din partea celor de la @OnLeaks și le puteți admira în galeria de mai jos.

Samsung Galaxy S8

Acestea ne confirmă ceea ce știam deja și anume faptul că vom avea parte de panouri frontale cu margini foarte subțiri în jurul ecranului pe ambele modele (S8 și S8 Plus). De asemenea, este reprezentat aici și scanner-ul de amprente plasat chiar lângă camera foto într-o poziție nu tocmai ingenioasă la prima vedere.

Se păstrează în continuare carcasa unibody cu ramă metalică și spate din sticlă, iar din câte am remarcat anterior, se pare că și în cazul de față amprentele vor fi problematice. Detaliile complete despre Samsung Galaxy S8 și a sa variantă Plus le aflăm pe data de 29 martie!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×