Oppo Find 7 apare Într-o serie de fotografii spion În mâinile unui oficial al companiei

Autor:  | Publicat în:  Oppo 720 ori
<b>Oppo Find 7 apare Într-o serie de fotografii spion În mâinile unui oficial al companiei</b>Noul flagship al companiei Oppo pare a fi destul de vânat în ultimul timp, un astfel de episod fiind captat recent de către un utilizator al rețelei de socializare Weibo care a avut ocazia să se afle în același lift cu un oficial Oppo. &nbsp;...

Noul flagship al companiei Oppo pare a fi destul de vânat în ultimul timp, un astfel de episod fiind captat recent de către un utilizator al rețelei de socializare Weibo care a avut ocazia să se afle în același lift cu un oficial Oppo.

Oficialul cu pricina deținea un terminal Oppo încă nelansat, care cel mai probabil este nimeni altul decât Oppo Find 7. Utilizatorul rețelei Weibo a reușit astfel să realizeze o serie de fotografii spion pe care le puteți vedea în cuprinsul acestui articol.

Oppo Find 7 apare Într-o serie de fotografii spion În mâinile unui oficial al companiei

Se așteaptă ca Oppo Find 7 să fie lansat pe data de 19 martie în cadrul unui eveniment ce va avea loc în Beijing. Oppo Find 7 va fi disponibil în 2 variante cu display-uri diferite, Full HD sau 2K. în timp ce modelul cu ecran Full HD va avea un procesor Snapdragon 800, versiunea cu display 2K va integra un procesor Qualcomm Snapdragon 801 tactat la 2.45 GHz.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×