Iată lista cu terminalele care vor primi actualizarea la Android 4.4 KitKat și datele aproximative de sosire

3.005 ori
<b>Iată lista cu terminalele care vor primi actualizarea la Android 4.4 KitKat și datele aproximative de sosire</b>Android 4.4 KitKat a fost anunțat oficial aseară și deși nu aduce îmbunătățiri uriașe față de predecesorii săi, așteptam această actualizare cât de curând pe terminalele de top. Ei bine astăzi avem și un soi de listă cu intervalul de...

Android 4.4 KitKat a fost anunțat oficial aseară și deși nu aduce îmbunătățiri uriașe față de predecesorii săi, așteptam această actualizare cât de curând pe terminalele de top. Ei bine astăzi avem și un soi de listă cu intervalul de timp în care cele mai populare terminale vor primi noul release Android.

Anunțul vine de la fiecare producător în parte, iar HTC spre exemplu va oferi Android 4.4 pe modelul One în intervalul a 90 de zile. HTC One Google Edition îl va primi în 15 zile, iar Motorola, deși a confirmat compatibilitatea cu Droid Ultra, Droid Maxx, Droid Mini și Moto X, nu a anunțat încă o dată clară.

Nexus 7, Nexus 4 și Nexus 10 vor primi KitKat în "următoarele săptămâni", iar Samsung Galaxy S4 Google Edition are același interval specificat. Nici urmă de Galaxy S4 cel standard sau chiar Galaxy Note 3, produse care au împreună aproape 50 de milioane de unități vândute și pentru care acest update chiar contează, având în vedere numărul mare de utilizatori.

Cu această ocazie aflați și că Galaxy Nexus nu va beneficia de Android 4.4, deși din câte am înțeles de la Google acest OS va funcționa până și pe terminalele cu 512 MB RAM.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×