Ce Înseamnă un ecran de 1440 x 2560 pixeli pe un telefon: Vivo Xplay 3S

2.399 ori
<b>Ce Înseamnă un ecran de 1440 x 2560 pixeli pe un telefon: Vivo Xplay 3S</b>Cursa înarmării pe partea de specificații continuă, cu tot mai multe companii punând accentul pe numărul de core-uri, de pixeli ai ecranului și de megapixeli ai camerei. în această cursă pionierii sunt uneori companii mai mici, cum e cazul...

Cursa înarmării pe partea de specificații continuă, cu tot mai multe companii punând accentul pe numărul de core-uri, de pixeli ai ecranului și de megapixeli ai camerei. în această cursă pionierii sunt uneori companii mai mici, cum e cazul brandului Vivo.

Telefonul Vivo Xplay 3S spre exemplu este unul dintre puținele terminale mobile din lume care suporta o rezoluție de 1440 x 2560 pixeli pe o diagonală de phablet: 5.7 inch. Un slide din prezentarea acestui device poate fi admirat mai sus, oferind o imagine clară cu privire la cât de bine arata imaginea noului ecran, chiar si in comparatie cu handseturi de top.

Vivo Xplay 3S

Xplay 3S are o densitate a pixelilor de 515 ppi și acest flagship este primul smartphone 1440p din lume. BBK este compania din spatele Vivo, aceeași firmă care se afla și în spatele Oppo, deci probabil că vor urma și modele de acest gen de la Oppo. Deja tehnologia Retina de la Apple pare depășită și compania din Cupertino nu mai domina bătălia pixelilor nici pe telefoane și nici pe tablete. E oare nevoie totuși de atât de mulți pixeli pe un terminal mobil?

Vivo Xplay 3S

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×