Iată marele câștigător al accesoriului de fitness Misfit Shine, primit În teste de la Mobiletrend.ro

1.517 ori
<b>Iată marele câștigător al accesoriului de fitness Misfit Shine, primit În teste de la Mobiletrend.ro</b>Cu aproximativ 2 săptămâni în urmă vă propuneam un concurs interesant, în urma căruia puteați câștiga un Misfit Shine, brățară fitness discretă și elegantă, oferită în teste de către MobileTrend.ro. Ei bine, în această săptămână...

Cu aproximativ 2 săptămâni în urmă vă propuneam un concurs interesant, în urma căruia puteați câștiga un Misfit Shine, brățară fitness discretă și elegantă, oferită în teste de către MobileTrend.ro. Ei bine, în această săptămână a avut loc și tragerea la sorți a câștigătorului acestui device, pe care îl aflați mai jos.

​

Au participat 65 de persoane și în urma unei trageri la sorți prin random.org marele câștigător a fost Neghina Vlad Adrian din Sat Barzesti, comună Bărbătești, Județul Vâlcea. El a câștigat un Misfit Shine, un produs care costă 445 de lei și este o brățară cu corp metalic de mărimea unei monede, foarte minimalist și arătos. El monitorizează somnul și activitatea fizică a utilizatorului și poate fi purtat la încheietura, în buzunar sau pe numeroase haine.

Shine rezistă sub apă la o adâncime de 50 de metri, cântărește doar 9 grame și vine cu o serie de LED-uri care afișează oră sau cât din scopul zilnic de consum al caloriilor ați atins. Gadgetul se sincronizează cu telefoane Android sau iOS, care au parte de aplicații arătoase. Misfit Shine vine cu un accelerometru cu 3 axe și are o baterie ce oferă până la 6 luni de funcționare.

Felicitări câștigătorului și rămâneți pe Mobilissimo.ro pentru multe alte concursuri!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×