Iată noi machete ale campusului Apple cu design de OZN

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.164 ori
<b>Iată noi machete ale campusului Apple cu design de OZN</b>Noul campus Apple, cel în valoare de multe miliarde de dolari și desenat în forma unui OZN revine în actualitate, prin intermediul unei machete pe care o vedeți mai jos. Proiectul a debutat în vara lui 2011 și urmează să fie construit pe o...

Noul campus Apple, cel în valoare de multe miliarde de dolari și desenat în forma unui OZN revine în actualitate, prin intermediul unei machete pe care o vedeți mai jos. Proiectul a debutat în vara lui 2011 și urmează să fie construit pe o suprafață de 175 de acri.

Cunoscut sub numele de Apple Campus 2.0, colosul va începe construcția în 2015-2016, iar votul final al autorităților din Cupertino va veni pe 15 octombrie. Apple a publicat pe web în ultimele zile noi fotografii cu machete ultrarealiste ale construcției, pe care le puteți admira mai jos. Jurnaliștii de la San Jose Mercury News au avut ocazia să vadă îndeaproape machetele împreună cu CFO-ul Apple, Peter Oppenheimer.

Iată noi machete ale campusului Apple cu design de OZN

Acesta din urmă a afirmat că în spatele acestei clădiri sta un concept bazat pe "colaborare și fluiditate". Ideea este de a oferi un spațiu deschis, astfel încât un angajat să fie la un moment dat de-a lungul zile în birourile de pe o parte a cercului și apoi către finalul zilei în zona opusă cercului.

Iată noi machete ale campusului Apple cu design de OZN

Noul Campus va găzdui 12.000 de angajați Apple, iar marginile sale vor fi compuse din ferestre curbate, în vreme ce exteriorul va fi fabricat din sticlă întărită.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×