Noile Smartphone-uri Acer Dual SIM sunt disponibile În premieră la Cosmote România

Autor:  | Publicat în:  Cosmote 3.694 ori
<b>Noile Smartphone-uri Acer Dual SIM sunt disponibile În premieră la Cosmote România</b>în cursul zilei de ieri, Cosmote România și-a adăugat în portofoliu 2 noi terminale dual-sim, este vorba despre Acer Liquid Z3 Duo și Acer Liquid E2 Duo. Cosmote mizează pe faptul că telefoanele mobile dual-sim sunt din ce în ce mai căutate și...

în cursul zilei de ieri, Cosmote România și-a adăugat în portofoliu 2 noi terminale dual-sim, este vorba despre Acer Liquid Z3 Duo și Acer Liquid E2 Duo. Cosmote mizează pe faptul că telefoanele mobile dual-sim sunt din ce în ce mai căutate și vor lansa în continuare astfel de dispozitive mobile.

Acer Liquid Z3 Duo este un device potrivit pentru oricine și echipează specificații destul de bune, avem la dispoziție un display de 3.5 inch, un procesor dual-core de 1 gHz, cameră foto de 3 megapixeli și o memorie internă de 4GB care poate fi extinsă cu ajutorul unui card microSD de până la 32GB. Smartphone-ul mai vine cu 512 mb ram, o baterie de 1.500 mAh, toate integrate într-un terminal care cântărește 140 de grame.

Noile Smartphone-uri Acer Dual SIM sunt disponibile În premieră la Cosmote România

Acer Liquid E2 Duo este varianta mai puternică, acesta vine cu un display qHD de 4.5 inch, procesor quad-core de 1.2 gHz, cameră foto de 8 megapixeli ce dispune de HDR, Panorama, Beautification și SmileShot în timp real. Camera foto mai are și o funcție care permite utilizatorului să realizeze fotografii în serie și de asemenea mai vine cu o funcție numită Multi Angle Viewing,  care oferă posibilitatea de a fotografia diferite subiecte din unghiuri diferite. Acer Liquid E2 Duo oferă o baterie de 2.000 mAh și cântărește 140 grame.

Ambele terminale sunt disponibile în toate magazinele COSMOTE și Germanos, la prețul de 1 leu, cu abonamentul COSMOTE Free L, încheiat pe 2 ani. Prețul device-urilor fără abonament este următorul :

Acer Liquid Z3 Duo - 449 lei
Acer Liquid E2 Duo - 849 lei

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×