OnePlus 5 ar avea ecranul montat cu susul în jos, provocând un mic bug la scrolling (Video)

3.460 ori
<b>OnePlus 5 ar avea ecranul montat cu susul în jos, provocând un mic bug la scrolling (Video)</b>Problemele pentru smartphone-ul OnePlus 5 par a se ține lanț și astăzi aflăm că ecranul terminalului ar fi montat cu susul în jos, asta pentru a facilita integrarea modului de cameră duală. Din nefericire această decizie contribuie la obținerea unui

Nici nu au trecut 2 săptămâni de la debutul lui OnePlus 5 și deja telefonul e pe buzele tuturor, fie cu vești bune sau rele. Acest "flagship killer" ar avea acum o problemă cu display-ul, pe care o vedeți în clipul de mai jos.

OnePlus 5

E cunoscută ca "Jelly Scrolling" și cert e că nu toți utilizatorii telefonului sunt afectați, ci doar câțiva au confirmat cest lucru. OnePlus ar fi declarat oficial recent că această problemă cu scrolling-ul este de fapt un efect natural și nu e provocată de un bug hardware sau software. Dacă ne luăm după clip este vorba despre o "fluctuație" a imaginii când facem scroll.

Printre cauzele menționate pentru această problemă ar fi faptul că ecranul lui OnePlus 5 e montat invers. XDA Developers, aceiași care au demascat trișarea din benchmark-uri pentru acest telefon au descoperit acum că telefonul are un panou de ecran orientat la 180 de grade. Faptul e confirmat de codul sursă kernel. Având în vedere această orientare, controllerul display-ului compensează din software.

Avem și o comparație cu OnePlus 3T mai sus. Nu e vorba de o greșeală, ci de o decizie a companiei, pentru a face loc camerei duale. Se pare că aceasta e cauza acelui bug de scroll, poziția în care e montat panoul. Utilizatorii smartphone care au testat întoarcerea orientării ecranului pe terminalele lor au descoperit probleme similare.

Să sperăm că nu vor mai apărea și alte defecte, pentru că un panou de ecran montat invers nu sună deloc bine.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×