Digi Mobil reduce tarifele din roaming cu până la 50%; oferta intră în vigoare din această lună

2.028 ori
<b>Digi Mobil reduce tarifele din roaming cu până la 50%; oferta intră în vigoare din această lună</b>Operatorul Digi Mobil a ținut să ne informeze astăzi prin intermediul unui comunicat de presă despre reducerea tarifelor din roaming cu până la 50%. Oferta intră în vigoare chiar din această lună și după cum se poate vedea pe seama

Prin intermediul unui comunicat de presă, operatorul Digi Mobil ne comunică astăzi faptul că începând cu luna noiembrie 2017, clienții săi care călătoresc în interiorul Spațiului Economic European (SEE - statele membre ale UE, precum și Norvegia, Islanda și Liechtenstein), vor beneficia de reduceri de până la 50% la tarifele pentru datele, minutele și SMS-urile utilizate în roaming.

Digi Mobil

Ce mai semnificativă reducere este cea de 47% care se aplică în cazul datelor mobile utilizate în roaming, noul tarif fiind acum de numai 0,00336 euro per MB consumat, adică 3,36 euro de plată la 1 GB de trafic utilizat. De asemenea, scade și tariful la apelarea din roaming din orice țară din UE sau SEE, către un număr din România - tarif acum de doar 0,0215 euro/minut.

Pentru un apel primit în orice țară din UE sau SEE, tariful de roaming rămâne același de doar 0,0108 euro/minut. Costul unui mesaj expediat din roaming scade la doar 0,005 euro/SMS și bine de știut că pentru mesajele primite atunci când vă aflați în roaming UE/SEE nu se aplică costuri suplimentare. Aceste tarife nu includ TVA și pentru mai multe detalii puteți accesa site-ul Digi Mobil!

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×