Un raport al celor de la Wall Street Journal confirmă planurile Google de lansare a lui Nexus 6 În această lună

1.064 ori
<b>Un raport al celor de la Wall Street Journal confirmă planurile Google de lansare a lui Nexus 6 În această lună</b>Recent, publicația Wall Street Journal, una dintre cele mai de încredere surse atunci când vine vorba de informații concrete și date referitoare la situația companiilor de pe piață, a publicat un nou raport ce face referire la faptul că gigantul...

Recent, publicația Wall Street Journal, una dintre cele mai de încredere surse atunci când vine vorba de informații concrete și date referitoare la situația companiilor de pe piață, a publicat un nou raport ce face referire la faptul că gigantul IT Google are în plan lansarea smartphone-ului Nexus 6 luna aceasta.

De asemenea, publicația confirmă și câteva dintre specificațiile lui Nexus 6/X, cum ar fi display QHD de 5.9 inch. Alte specificații scăpate de curând pe web includ un procesor quad-core Qualcomm Snadpragon 805 tactat la 2.7 GHz, 3 GB memorie RAM, și o baterie de 3.200 mAh.

Acest phablet va sosi la pachet cu o cameră foto de 13 megapixeli ce va putea realiza captură video la rezoluție 4K. Potrivit WSJ, Google are de gând ca Nexus 6 să fie un soi de rival pentru phablet-ul iPhone 6 Plus, terminal testat de curând de către colegul nostru Alex. Cum vi se pare un Nexus de 5.9 inch?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×