Iată o comparație side-by-side între LG G5 și LG G6, într-o fotografie reală!

2.079 ori
<b>Iată o comparație side-by-side între LG G5 și LG G6, într-o fotografie reală!</b>Pe măsură ce zilele până la debutul lui LG G6 se scurg, vedem tot mai multe imagini cu noul terminal flagship. De această dată privim asupra unei fotografii reale ce ne prezintă o comparație side-by-side dintre LG G5 și LG G6, telefoane care în ciuda

Au mai rămas doar 4 zile până când LG G6 va fi prezentat oficial în Barcelona, smartphone ce se laudă cu un generos ecran de 5.7 inch pe care sud-coreenii îl numesc Full Vision. Vedem astăzi o nouă fotografie reală, una ceva mai specială prin care LG G6 este comparat cu modelul de anul trecut LG G5 - produse între care nu se remarcă o creștere serioasă la capitolul dimensiuni.

LG G6

Deși diferența la capitolul display este una serioasă (5.3 inch - G5 / 5.7 inch - G6), datorită panoului frontal cu margini foarte înguste, dimensiunile rămân aproape neschimbate în cazul modelului succesor. Ne putem aștepta așadar ca LG G6 să măsoare 150 mm în lungime și aproximativ 74 mm în lățime, măsuri foarte bune pentru un phablet cu ecran de 5.7 inch.

Așa cum am aflat din ultimele leak-uri, noul telefon urmează a sosi cu procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 821, cu 4 sau 6 GB memorie RAM și cu o cameră foto principală duală ce va putea realiza fotografii wide la 125 grade. De asemenea, ultimele teasere oficiale au confirmat și certificarea telefonului pentru rezistența la apă și praf. Aflăm totul despre LG G6 pe 26 februarie!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×