Iată o modalitate inedită de a prezenta muchiile subţiri ale ecranelor de pe flagship-urile anului 2017

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 2.628 ori
<b>Iată o modalitate inedită de a prezenta muchiile subţiri ale ecranelor de pe flagship-urile anului 2017</b>Pentru a vedea cât de edge-to-edge este un smartphone trebuie de obicei să ne strângem din ochi și să ne ațintim privirea asupra panoului frontal de pe device. Există și posibilitatea de a calcula raportul screen-to-body sau cea de a observa

De obicei trebuie să strângem din ochi şi să focalizăm privirea bine pentru a vedea diferenţele dintre muchiile ultrasubţiri ale ecranelor telefoanelor din 2017. Toată lumea se laudă cu edge to edge, dar până nu vezi scris pe hârtie un screen to body ratio nu ştii exact care e recordul doborât. Ca atare am găsit o nouă metodă de etalare a muchiilor azi, prin intermediul lui Raj A Desai.

Comparatie

Acesta a postat pe contul său de Twitter comparaţii între cele mai in vogă telefoane ale momentului, condensate la o "pastilă" care înglobează doar acele margini ultrasubţiri ale ecranului. Vedem astfel că Note 8 are margini laterale curbate, iar Mate 10 are colţurile puţin mai rotunjite. iPhone X pare să aibă marginile mai groase, iar LG V30 pare mai compact decât restul, în acelaşi timp mult mai rotunjit.

Pixel 2 XL este de departe cel mai înalt şi alungit în această reprezentare. Essential Phone şi Xiaomi Mi Mix 2 sunt ceva mai pătrăţoase. Trebuia găsită o nouă metodă de a vizualiza acele muchii subţiri şi ideea mi se pare bună. Pe de altă parte dintre toate aceste telefoane, teoretic iPhone X ar avea avantajul, sărind binişor de 83% screen to body ratio, dar asta nu prea se reflectă în acea "pilulă".

Când apare şi Essential Phone în ecuaţie ne ducem deja la 84% ratio.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×