Modelele iPhone din 2018 ar putea include atât ecran LCD, cât și OLED

872 ori
<b>Modelele iPhone din 2018 ar putea include atât ecran LCD, cât și OLED</b>Potrivit unor surse din China iese la iveală astăzi informația referitoare la faptul că în acest an Apple nu va renunța la panourile LCD, acestea urmând a fi integrate pe unele modele iPhone. Vor sosi totuși și variante cu display OLED

Multipli analişti şi insideri au prezis că 2018 va fi anul în care Apple face definitiv trecerea la panouri de ecran OLED. Ne aşteptam să le vedem pe iPad-uri, pe toate telefoanele companiei din Cupertino, dar iată că planurile firmei nu stau chiar aşa. Se pare că vom avea de fapt unele telefoane cu ecran OLED şi altele cu ecran LCD.

Surse din China, citate de China Times afirmă că modelele iPhone din 2018 vor fi împărţite între variante cu panouri OLED şi LCD. Aşa s-a întâmplat şi anul trecut de altfel, cu iPhone 8 şi 8 Plus  având ecrane LCD, iar iPhone X bazându-se pe un OLED. Se va produce la un moment dat marea migraţie completă spre OLED, dar mai avem de aşteptat până atunci. Între timp se fac investiţii serioase în LG Display, pentru a-şi mări capacitatea de producţie.

2018 ar trebui să ne aducă un iPhone X Plus cu diagonală mai mare, iar zvonurile vorbesc despre un iPhone cu diagonală de 6.1 inch cu panou LCD, dar şi de un terminal cu ecran de 6.5 inch OLED. Japan Display ar furniza panourile pentru versiunea de 6.1 inch, iar LG va contribui la rândul său cu unitati. Privim totul cu precauţie pentru că mai avem de aşteptat până în toamnă, când se lansează în mod tradiţional telefoanele Apple.

Poate vedem vreun iPhone SE 2 lansat în primăvară, deşi şansele sunt cam mici... Teoretic vom avea două telefoane Apple cu ecran OLED, pentru că așteptăm atât un iPhone X2, cât și un iPhone X Plus.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×