Xiaomi are intenţia de a livra 100 de milioane de smartphone-uri în 2018

1.284 ori
<b>Xiaomi are intenţia de a livra 100 de milioane de smartphone-uri în 2018</b>Xiaomi Technology şi-a declarat public intenţiile pentru perioada următoare, profitând de creşterea din ultima vreme pentru a ajunge la un nou prag de telefoane livrate. E vorba de peste 100 de milioane de smartphone-uri livrate în 2018, conform..

Xiaomi Technology şi-a declarat public intenţiile pentru perioada următoare, profitând de creşterea din ultima vreme pentru a ajunge la un nou prag de telefoane livrate. E vorba de peste 100 de milioane de smartphone-uri livrate în 2018, conform companiei.

Datele vin de la CEO-ul Lei Jun, iar ambiţiile firmei chineze se bazează şi pe argumente. E vorba despre faptul că livrările de smartphone-uri au crescut cu 70% în trimestrul 2 al acestui an, faţă de perioada anterioară. Au ajuns la 23.16 milioane de unităţi, iar India a fost perla coloanei, cu 328% creştere în prima jumătate a anului.

Evoluţia este pusă pe seama segmentului R&D, care a inovat în zona smartphone în mod deosebit. Canalele de distribuţie online şi offline au fost îmbunătăţite şi exporturile au au fost crescute. Xiaomi a realizat şi primul său procesor, Surge S1 şi a prins şi un contract cu Nokia pentru chipset-uri. În plus, firma operează în foarte multe segmente, precum camere de acţiune, televizoare, baterii externe, aparate de purificare a aerului şi gătit orez.

Stă bine şi la brevete firma, cu un total de 7071 de aplicaţii pentru brevete în 2016. 2895 au fost acordate. Între timp a fost punct la punct un lanţ de magazine Xiaomi Mi House, cu 140 de filiale deja. 28 de milioane de telefoane sunt estimate pentru livrări în trimestrul 3 al acestui an.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×