Google Pixel 3 apare menționat online sub diferite nume de cod; ar putea avea 3 variante

1.061 ori
<b>Google Pixel 3 apare menționat online sub diferite nume de cod; ar putea avea 3 variante</b>Nici bine nu s-au lansat comercial smartphone-urile Google Pixel 2 și iată că apar deja leak-uri asociate viitoarelor modele succesor. În cadrul Android Open Source Project și-au făcut de curând apariția unor nume de cod pentru o serie

În vreme ce problemele continuă să curgă peste Google Pixel 2 XL, apar iată primele menționări ale modelelor succesor ce vor veni abia peste un an. Vestea vine din partea publicației Droid-Life ce a descoperit faptul că în acest moment Google lucrează la trei noi produse hardware cunoscute sub numele de cod "crosshatch", "albacore" și "blueline", ultimele două din această listă fiind aparent device-uri premium.

Pixel 3

Despre "crosshatch" se afirmă că va fi un produs high-end și din păcate cam aici se opresc și detaliile știute pentru moment. Numele de cod menționate aici au fost descoperite în Android Open Source Project și după cum puteți vedea în captura de mai sus, ar exista și un al 4-lea dispozitiv sub numele de cod "Wahoo". 

Această primă menționare a noilor smartphone-uri reprezintă punctul de start al campaniei de leak-uri, urmând ca în următoarele luni să apară informații ceva mai solide. Cu siguranță Google va renunța la parteneriatele cu alți producători din lumea smartphone, asta ținând cont de afacerea recent încheiată cu HTC.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×