Iată o nouă imagine de presă cu accesoriul flip cover pentru noul HTC One

Autor:  | Publicat în:  HTC 916 ori
<b>Iată o nouă imagine de presă cu accesoriul flip cover pentru noul HTC One</b>Odată cu descoperirea accesoriului flip cover pentru noul HTC One a apărut și o nouă varianta de denumire pentru acest smartphone. Asemenea lui Nexus 7 2013 el ar putea fi numit HTC One (2014), dar să revenim la husă. Ieri vedeam o husă flip...

Odată cu descoperirea accesoriului flip cover pentru noul HTC One a apărut și o nouă varianta de denumire pentru acest smartphone. Asemenea lui Nexus 7 2013 el ar putea fi numit HTC One (2014), dar să revenim la husă. Ieri vedeam o husă flip neagră pentru acest terminal și acum iat-o și în varianta colorată.

E vorba aici despre un accesoriu care afișează informații și notificări ale device-ului folosind un sistem inteligent de orificii în carcasa și iluminare. Tot @evleaks e sursa acestei scăpări, de această dată pe portocaliu, albastru închis și acvamarin. Nu avem idee cât va costa husa și nici telefonul, deși acesta din urmă are prețuri în jurul valorii de 700 de euro vehiculate pe web.

Pe 25 martie are loc evenimentul de lansare al acestui flagship HTC, care se anunță mai puțin surprinzător decât predecesorul său. Sper să nu se adeverească prezenta procesorului Snapdragon 800 la interior, surclasat de Galaxy S5 și Xperia Z2, fiecare cu câte un Snapdragon 801. Cum vi se pare ideea accesoriului de mai sus?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×