Iată o privire mai clară asupra lui Meizu MX Supreme, telefonul dezvoltat în colaborare cu Nokia

Autor:  | Publicat în:  Meizu 1.065 ori
<b>Iată o privire mai clară asupra lui Meizu MX Supreme, telefonul dezvoltat în colaborare cu Nokia</b>Scriam &icirc;n această săptăm&acirc;nă&nbsp;de faptul că Nokia şi Meizu ar colabora la dezvoltarea unui smartphone cunoscut sub numele de MX Supreme, pentru ca apoi să apară şi o imagine neclară cu acest device pe Weibo. Ei bine, acum...

Scriam în această săptămână de faptul că Nokia şi Meizu ar colabora la dezvoltarea unui smartphone cunoscut sub numele de MX Supreme, pentru ca apoi să apară şi o imagine neclară cu acest device pe Weibo. Ei bine, acum descoperim că aceeaşi sursă a scăpării a publicat o fotografie hands on puţin mai clară cu noul venit.

Cum Nokia nu are voie să lanseze terminale sub brand propriu până în 2016, firma finlandeză îşi poate oferi totuşi aportul la dezvoltarea unor handseturi sub alte branduri. Remarcăm ca acest model aşa numit Nokia/Meizu MX Supreme include un buton Home fizic cu inel în jurul său, care ar putea servi şi drept scanner de amprente. Observam şi prezenţa unei rame metalice, sau a unei imitaţii de metal de jur împrejurul acestui model.

Din ce văd, browserul pare a fi unul de terminal Android aici, dar nu este exclusă o variantă Ubuntu a acestui smartphone, de vreme ce Meizu a mai lucrat cu această platformă în trecut. Supreme are margini ale ecranului destul de înguste şi bănuiesc că vom vedea în curând şi un video hands on, dacă aceste scăpări zilnice continuă. Ce sperăm noi cu adevărat să vedem aici e o cameră Pureview în spate, dacă e cu putinţă... mai ales ca ar fi o premiera pe un device Android.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×