Iată prețurile actuale pentru HTC One (M7), telefonul anului 2013; acesta poate fi achiziționat cu doar 1.676 lei prin intermediul MarketOnline.ro!

Autor:  | Publicat în:  Comparatii Preturi 5.971 ori
<b>Iată prețurile actuale pentru HTC One (M7), telefonul anului 2013; acesta poate fi achiziționat cu doar 1.676 lei prin intermediul MarketOnline.ro!</b>După ce acum câteva zile v-am prezentat prețurile actuale de pe piața locală a lui Nexus 5, iată că astăzi este rândul lui HTC One (M7), device declarat smartphone-ul anului 2013. Aflați că prețul acestui terminal la momentul când debuta în...

După ce acum câteva zile v-am prezentat prețurile actuale de pe piața locală a lui Nexus 5, iată că astăzi este rândul lui HTC One (M7), device declarat smartphone-ul anului 2013. Aflați că prețul acestui terminal la momentul când debuta în România se situa în jurul valorii de 2.999 lei, preț pe care și modelul One (M8) din acest an l-a avut.

Analizând prețurile afișate de către unii dintre cei mai mari retaileri din România, cât și prețurile de pe o sursă externă, cum ar fi Amazon.de, am ajuns la concluzia că cel mai mic preț la care poate fi achiziționat HTC One (M7) este suma de 1.676 lei, preț valabil pentru varianta aurie ce este vândută de către MarketOnline.ro.

HTC One (M7) a reușit să impresioneze plăcut printr-un design superb, o carcasă premium realizată din metal, cât și prin difuzoarele stereo BoomSound ce se descurcă excelent la capitolul redare audio. în cadrul listei de mai jos puteți arunca o privire asupra prețurilor aplicate de către retaileri pentru HTC One (M7).

Prețuri HTC One (M7):

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×