Tutorial Mobilissimo.ro de instalare Google Play Store și aplicații Google pe Xiaomi Mi Pad (Video)

7.733 ori
<b>Tutorial Mobilissimo.ro de instalare Google Play Store și aplicații Google pe Xiaomi Mi Pad (Video)</b>Să presupunem că tocmai ați cumpărat o tabletă Xiaomi Mi Pad, cum e cazul nostru de altfel. Ei bine, veți observa din start că aveți MIUI la bord și nici urmă de Play Store sau alte aplicații Google. De unde vă luați jocurile? Dar...

Să presupunem că tocmai ați cumpărat o tabletă Xiaomi Mi Pad, cum e cazul nostru de altfel. Ei bine, veți observa din start că aveți MIUI la bord și nici urmă de Play Store sau alte aplicații Google. De unde vă luați jocurile? Dar benchmark-urile? și cum rămâne cu Gmail? Ei bine în următoarele rânduri și în clipul de mai jos veți afla răspunsul!

Avem în teste un Xiaomi Mi Pad în aceste zile, model cumpărat de la retailerul italian Xiaomishop.it, iar tableta arată foarte bine la prima vedere. Pentru a începe totuși să ne bucurăm de toate funcțiile sale a trebuit întâi să ne conectăm la WiFi. Apoi am sărit peste autentificările necesare unui Mi Account și am intrat în aplicația Market. Acolo am căutat "Google" și am găsit doar 3 aplicații, dintre care una este un Google Installer cu autor Eric Xiang.

Tutorial Mobilissimo.ro de instalare Google Play Store și aplicații Google pe Xiaomi Mi Pad (Video)

Am instalat acest software, care ne oferea la rândul său opțiunea de a instala celebre aplicații precum Google Maps, Play Store, Gmail sau Chrome. Odată cu instalarea lor veneau la pachet și Google Framework sau Services, plus încă 2-3 aplicații, inclusiv Play Store. Toate bune și frumoase până ce am încercat să deschidem Play Store și nu a funcționat. Ei bine, aici am recurs la un workaround.

Google Play Store pe Xiaomi Mi Pad​

Am intrat pe Dropbox din web browserul tabletei și am descărcat un APK pentru cea mai nouă versiune de Play Store, salvată în prealabil exact pentru această situație. Am instalat-o pe tablet[ și a funcționat perfect după cum puteți vedea. Apoi a urmat instalarea lui Gmail, Google Maps, Chrome și altele direct din Play Store. Uneori va mai oferi unele erori Google Play, dar măcar vom putea accesa aplicațiile și jocurile preferate.

Sperăm că va ajuta acest tutorial și revenim rapid cu review pentru Xiaomi Mi Pad în curând!

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×