Doar rezoluții Full HD pentru viitoarele smartphone-uri Huawei P30 și Huawei P30 Pro

1.341 ori
<b>Doar rezoluții Full HD pentru viitoarele smartphone-uri Huawei P30 și Huawei P30 Pro</b>Un detaliu pe care l-am aflat de curând a fost și acela că Huawei nu va lansa seria de terminale P30 în cadrul târgului de tehnologie MWC 2019 din Barcelona, preferând un eveniment separat organizat în martie

Un detaliu pe care l-am aflat de curând a fost și acela că Huawei nu va lansa seria de terminale P30 în cadrul târgului de tehnologie MWC2019 din Barcelona, preferând un eveniment separat organizat în martie. Am văzut câteva randări ale dispozitivelor și am aflat detalii despre dotările hardware, iar astăzi descoperim ce rezoluții vor purta panourile cu decupaj picătură ce vor fi utilizate în cazul de față! 

Vestea vine prin intermediul unui profil User Agent care dezvăluie faptul că modelele menționate aici sub numele de cod ELE-L29, respectiv VOG-L29, vor sosi cu panouri ce oferă rezoluție de 2340 x 1080 pixeli. Posibil ca și diagonalele să rămână identice modelelor din seria P10, adică 5.8 inch pentru varianta standard și 6.1 inch pentru modelul Pro.

Din ce am aflat anterior, Huawei P30 va opta pentru o cameră triplă în spate, în vreme ce pe varianta Pro vom întâlni o cameră cvadruplă. Sunt șanse mari să vedem în aceste setup-uri și un senzor de 48 megapixeli sau poate unul de tip 3D Time of Flight. Se va păstra construcția unibody din sticlă și metal și vom primi scanner de amprente integrat în ecran. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×