Ultimele scăpări ale lui Huawei Mate 20 devin randări detaliate realizate de Benjamin Geskin

4.993 ori
<b>Ultimele scăpări ale lui Huawei Mate 20 devin randări detaliate realizate de Benjamin Geskin</b>Iată că la scurt timp de la dezvăluirea primelor imagini cu Huawei Mate 20 în premieră vedem și o transpunere mai detaliată a design-ului prin intermediul celebrului Benjamin Geskin. Acesta ne prezintă phablet-ul pe care Huawei îl pregătește pentru debut

În această săptămână am avut ocazia să aflăm noi informaţii despre designul lui Huawei Mate 20, care e diferit faţă de ce ne aşteptam. Atât acest terminal, cât şi Mate 20 Pro ar face trecerea la noul tip de breton "picătură" şi la o cameră pătrată în spate. Am aflat asta de la XDA, cu randări rudimentare, iar acum designerul Benjamin Geskin ne prezintă viziunea sa pentru aceste designuri.

Huawei Mate 20

Benjamin Geskin este un tânăr designer cunoscut pentru randările pe care le realizează pentru telefoane nelansate încă. A randat Galaxy S9 înainte de debut, iPhone X, telefoane Pixel, HTC-uri şi multe altele de gen. Acum îl vedem pe Huawei Mate 20, cu un format parcă mai îngust şi cu un breton minim în zona frontală, în stil Essential Phone să zicem. Mate 20 şi Mate 20 Pro ar urma să vină cu procesor Kirin 980, faţă de Mate 20 Lite, care ar trebui să aibă un CPU Kirin 710.

Huawei Mate 20

Este inedit că Benjamin îl vede pe Huawei Mate 20 Pro ca având un breton mai lat, pentru a găzdui şi un mecanism de scanare facială 3D, pentru autentificare. Ambele terminale au panou frontal curbat pe margini şi cu muchii foarte înguste. Mai au în comun şi camera din spate, în formă de pătrat şi cu 3 senzori (dupa model P20 Pro), plus bliţul LED. Dacă Mate 20 are scanner de amprente sub acea cameră, Mate 20 Pro nu mai îl are acolo, fiind probabil integrat în display.

Sau poate Huawei a scăpat de tot de el, înlocuindu-l cu 3D Face Unlock. Mate 20 Lite în schimb va arăta mai degrabă ca Huawei Mate 10 Pro, dar cu breton lat în faţă. Huawei Mate 20 ar urma să aibă un ecran de 6.3 inch, iar Mate 20 Pro ar putea chiar sări la o diagonală de 6.9 inch, din ce am înţeles. Bateriile celor două terminale ar fi de 4200 şi 4500 mAh, iar debutul este programat pentru octombrie.

Mă aştept la preţuri pe măsura rivalilor ca Galaxy Note 9, deci 1000 de euro pentru modelul Pro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×