iPhone 4S anunțat oficial, vine cu camera de 8 megapixeli și procesor dual core A5! Iată desfășurarea evenimentului Let's Talk iPhone

2.554 ori
<b>iPhone 4S anunțat oficial, vine cu camera de 8 megapixeli și procesor dual core A5! Iată desfășurarea evenimentului Let's Talk iPhone</b>Ziua de 4 octombrie 2011 era una clar dedicată celor de la Apple, care au organizat în campusul din Cupertino un eveniment cu motto Let&#39;s Talk iPhone. Se zvonea că vom vedea un iPhone 5 azi, un terminal cu ecran de 4 inchi minim, cu un design în...

Ziua de 4 octombrie 2011 era una clar dedicată celor de la Apple, care au organizat în campusul din Cupertino un eveniment cu motto Let's Talk iPhone. Se zvonea că vom vedea un iPhone 5 azi, un terminal cu ecran de 4 inchi minim, cu un design în formă de lacrima, că vom fi surprinși... and one more thing... Ei bine, nu am avut parte de surprize, cel puțin nu de unele plăcute, deoarece Apple a ales cea mai previzibilă cale și a lansat un iPhone 4 upgradat.

Este vorba despre iPhone 4S, care aduce același design ca și iPhone 4, dar cu un procesor dual core Apple A5, camera de 8 megapixeli cu suport pentru captura 1080p HD și iOS 5. Mai impresionat am fost de aplicația Siri, care recunoaște chiar și fraze și cuvinte mai obișnuite și rostite întâmplător, nu doar formulări oficiale și le transformă în comenzi pentru telefon. Dar despre asta mai târziu.

Prezentarea lui iPhone 4S a debutat cu Tim Cook, noul CEO Apple pe scenă, parcă mai puțin entuziast decât Steve Jobs și mergând pe cartea prudenței. Dacă ne-ați urmărit live blogging-ul de la ora 20:00 știți probabil la ce mă refer, iar totul a început ca de obicei cu laude și cifre pro Aple. Astfel, am aflat că există 357 de magazine Apple în 11 țări și că Lion a fost descărcat de 6 milioane de ori până acum. în plus, au fost vândute 300 de milioane de iPod-uri, iar cota de piață în segmentul de playere muzicale este de 78% pentru iPod, dar pe noi nu asta ne interesa.

A trebuit să treacă în jur de o oră și mai bine pentru că Tim Cook și ai săi sa ajunga la ce ne interesa cel mai mult și anume noul iPhone, nou doar în nume nu și în look. între timp am revăzut funcțiile lui iOS 5, am aflat că el va sosi pe terminale ca update pe 12 octombrie și am văzut ce poate face iCloud și ce opțiuni oferă (50 GB pentru 100 de dolari pe an, printer altele).

și apoi a venit și momentul pe care îl așteptăm cu toții: noul iPhone, care se lauda cu o putere de procesare grafică de 7 ori mai mare decât modele precedente. Apoi ne-a luat rapid ochii cu grafica impresionantă un nou titlu de joc Infinity Blade, făcându-ne să credem că acest iPhone este un rival pe măsura consolei PS Vita. Apoi am revenit la iPhone 4S și dotările sale... Am aflat că viața bateriei este de 14 ore în mod convorbire 2G și că terminalul oferă 6 ore de browsing 3G sau 9 ore de browsing WiFi.

în plus, Apple se semi-revanseaza, implementând o antenă unică pentru telefonie pe acest noul iPhone, care oferă viteze HSDPA net superioare rivalilor săi. De asemenea, iPhone 4S este un world phone, deci funcționează și în rețele CDMA și GSM. Apoi s-a trecut la cameră și s-a insistat mult pe ea, astfel că am aflat că senzorul de 8 megapixeli vine cu un filtru hibrid infraroșu, 73% mai multe luminozitate decât pe modelul precent și capacitatea de a face poze în doar 1.1 secunde și de a realiza următoarea fotografie la o jumătate de secundă distanță.

în cele din urmă am aflat și câteva prețuri și anume 199 de dolari pentru versiunea de 16 GB a lui iPhone 4S, 299 pentru cea de 32 GB și 399 pentru cea de 64 GB. Lansarea în primele țări printre care SUA, Germania și Anglia va avea loc pe 14 octombrie, dar noi mai avem de așteptat până la finalul anului, se pare.

Nici măcar de "one more thing" nu am avut parte de la Tim Cook, evenimentul Apple încheindu-se sec și cu un gust amar... Ne așteptam măcar să vedem aplicația Facebook pentru iPad sau vreun serviciu inovator direct din Cupertino. în schimb avem un serviciu de cărți poștale și felicitări pe care Apple ți le trimite acasă. Ne putem considera fericiți acum, nu-i așa? Pe final veștile nu sunt chiar așa rele, deoarece cu această ocazie scad prețurile la iPhone 4, un telefon deloc rău, dar oare are rost să achiziționăm un 4S sau un iPhone 4 în acest moment? Calitățile următoarei generații de telefoane Android și Nokia Mango OS ne vor da răspunsul...

Prezentare iPhone 4S:

Prezentare Siri:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×