Un analist prezice o variantă de iPhone 5S cu carcasă aurie, cameră cu deschidere mai mare și variantă de 128 GB

1.537 ori
<b>Un analist prezice o variantă de iPhone 5S cu carcasă aurie, cameră cu deschidere mai mare și variantă de 128 GB</b>Mingchi Kuo este un analist de la KGI pe care îl cităm destul de des, el având un record foarte bun când vine vorba de predicții legate de Apple. Astăzi el are o teorie interesantă cu privire la un iPhone 5S auriu și alte câteva versiuni ale...

Mingchi Kuo este un analist de la KGI pe care Îl cităm destul de des, el având un record foarte bun când vine vorba de predicții legate de Apple. Astăzi el are o teorie interesantă cu privire la un iPhone 5S auriu și alte câteva versiuni ale handsetului.
Â

Vă reamintesc că noile handseturi Apple ar urma să fie anunțate pe 10 septembrie sau 25 octombrie, dacă zvonurile din ultimele zile se confirmă. Analistul se așteptă ca noul terminal să vină cu un procesor Apple A7 (ARMv8), cu 1 GB RAM LPDDR3 și un buton Home din safir cu scanner de amprente integrat. De asemenea el prezice că vom avea o cameră de 8 megapixeli, dar cu deschidere F2.0 (mai mare deci) și bliț dual LED. Tot pe lista de predicții se afla o carcasă aurie (cum bine am intuit Încă din luna iunie) și o nouă varianta de stocare de 128 GB.

iPad-ul a primit o variantă de 128 GB În această primăvară, deci o astfel de opțiune nu e exclusă pentru iPhone. Despre teoria camerei cu bliț dual LED am mai auzit, dar de obicei era menționat și un senzor de 10 sau 12 megapixeli În zvonuri. Mai aflați și că analistul Kuo se așteaptă ca Apple să vândă 35 de milioane de unități iPhone 5S În acest an. Ce părere aveți despre aceste estimări?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×