Iată specificațiile complete și finale ale lui Nokia Lumia 1020, cu ore Înainte de lansare

1.470 ori
<b>Iată specificațiile complete și finale ale lui Nokia Lumia 1020, cu ore Înainte de lansare</b>Suntem la doar câteva ore distanță de marea lansare Nokia de astăzi, cea care ne va aduce în sfârșit modelul EOS, aka Elvis aka Lumia 1020. Pe ultima sută de metri aflăm și o listă finală de specificații, care ne dezvăluie artificiile...

Suntem la doar câteva ore distanță de marea lansare Nokia de astăzi, cea care ne va aduce în sfârșit modelul EOS, aka Elvis aka Lumia 1020. Pe ultima sută de metri aflăm și o listă finală de specificații, care ne dezvăluie artificiile camerei de 41 MP de la bordul terminalului.

Senzorul de 41 MP este confirmat și vine cu stabilizare optică a imaginii, zoom 3X, probabil lossless și un mecanism de 6 lentile, ca și cel de pe Lumia 925. Avem parte de bliț Xenon, iar telefonul va cântări 158 de grame și va veni cu 2 GB RAM, captura audio Rich Recording și baterie de 2000 mAh. Lumia 1020 rulează Windows Phone 8, suportă LTE și HSPA+ și oferă 32 GB memorie internă.

Ecranul rămâne un AMOLED WXGA de 4.5 inch, cu Gorilla Glass 3, tehnologie ClearBlack, PureMotion HD+ și interacțiune cu mănuși. Procesorul va fi un Snapdragon dual core de 1.5 GHz, iar revenind la cameră, ea va fi capabilă de captură video Full HD la 30 FPS. Handsetul va suporta și încărcare wireless, prin intermediul unui accesoriu, va sosi pe galben, negru și alb și va oferi un timp de standby de 16 zile.

Aflăm mai multe peste câteva ore, atunci când telefonul va fi lansat!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×