Ce ne va atrage la următorul iPhone? Camera slow motion, senzor de amprente?

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.093 ori
<b>Ce ne va atrage la următorul iPhone? Camera slow motion, senzor de amprente?</b>Suntem fix la jumătatea verii și ne apropiem de toamnă, care ne va aduce ultimele două hituri smartphone ale anului: iPhone 5S și Galaxy Note III. Despre iPhone 5S se vorbește parcă puțin mai moderat de când a apărut iOS 7 și entuziasmul e mai...

Suntem fix la jumătatea verii și ne apropiem de toamnă, care ne va aduce ultimele două hituri smartphone ale anului: iPhone 5S și Galaxy Note III. Despre iPhone 5S se vorbește parcă puțin mai moderat de când a apărut iOS 7 și entuziasmul e mai mic decât de obicei. Ce poate face acest handset cool din nou aflăm din următoarele rânduri.

Imaginea noului device este cea a unui smartphone cu același design ca și iPhone 5, dar cu procesor mai bun și camera mai bună. Un upgrade de iPhone "S" a adus întotdeauna și o funcție în plus drept selling point, iar la iPhone 5S aceasta ar putea fi captura slow motion sau poate senzorul pentru amprente. iPhone 3GS a adus captura video avansată și control vocal, în vreme ce iPhone 4S a adus Siri.

în iOS 7 nu am observat indicii cu privire la noi funcții ale camerei, poate în afară de o serie de filtre, pe care le aveam și în alte aplicații. în schimb, ne așteptam la un setup de cameră dual LED, poate chiar un senzor Sony de 13 megapixeli. Sincer eu sper să nu fie senzorul de pe Xperia Z, pe care l-am criticat aspru în review.

Se vorbește și despre o incredibilă captură video de 120 FPS pe noul terminal și un mod slow motion special. Va fi această funcție de ajuns pentru a vinde un nou telefon cu pretenții?

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×