Iată toate lansările noi Apple, rezumate Într-un clip de 90 de secunde (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 970 ori
<b>Iată toate lansările noi Apple, rezumate Într-un clip de 90 de secunde (Video)</b>Dacă nu aveți răbdarea de a urmări aproape 2 ore de conferință Apple, din care vreo 10 sau 15 minute au fost &nbsp;concert al formatiei U2, atunci veți găsi condensate lansările companiei în următorul clip de mai jos, care durează doar 90 de...

Dacă nu aveți răbdarea de a urmări aproape 2 ore de conferință Apple, din care vreo 10 sau 15 minute au fost  concert al formatiei U2, atunci veți găsi condensate lansările companiei în următorul clip de mai jos, care durează doar 90 de secunde.

​

La secunda 55 e momentul crucial, cel în care Tim Cook spune "One More Thing" și pentru prima oară preia coroana de la Steve Jobs. Atunci el tocmai terminase de anunțat iPhone 6 și iPhone 6 Plus și a trecut la Apple Watch. Produsul va sosi la începutul anului viitor, va costa 350 de dolari și are nevoie de un iPhone pentru a funcționa. Ce mi se pare interesant e că Apple nu a vorbit deloc despre rezistența la apă a ceasului său, sau despre durata de viață a bateriei sale.

în acest clip sunt scoase în evidență în primul minut și funcții precum captura slow mo la 240 FPS de pe noile modele iPhone, dar și ecranele Retina HD. Este menționat și procesorul Apple A8, coprocesorul M8, apelarea WiFi și camera de 8 MP cu stabilizare optică (doar pe iPhone 6 Plus) și blitz dual tone. Apple Pay primește și el câteva secunde, sistemul de plăți NFC fiind disponibil atât pe modelele iPhone 6, cât și pe Apple Watch.

Cum vi s-a părut evenimentul? Că prezentare, totul a fost perfect, dar parcă Apple Watch nu convinge.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×