QuickMobile.ro comunică data la care primele iPhone-uri 6 vor fi puse În vânzare către clienți: 19 septembrie

1.140 ori
<b>QuickMobile.ro comunică data la care primele iPhone-uri 6 vor fi puse În vânzare către clienți: 19 septembrie</b>Cu toate că ieri vă informam cu privire la faptul că noile terminale iPhone 6, respectiv iPhone 6 Plus au sosit la precomandă prin intermediul celor de la QuickMobile.ro comunică data la care primele iPhone-uri 6 vor fi livrate către clienți: 19...

Cu toate că ieri vă informam cu privire la faptul că noile terminale iPhone 6, respectiv iPhone 6 Plus au sosit la precomandă prin intermediul celor de la QuickMobile.ro comunică data la care primele iPhone-uri 6 vor fi livrate către clienți: 19 septembrie, aceștia din urmă nu au comunicat data la care device-urile vor ajunge în mâinile clienților, detaliu care iată iese la iveală astăzi.

Astfel, aflăm că iPhone 6 și iPhone 6 Plus vor fi disponibile în stoc atât în magazinele QuickMobile, cât și pe platforma online începând cu data de 19 septembrie. După cum am aflat, prețurile pornesc de la 3.499 lei pentru iPhone 6 de 16 GB, și ajung până la 4.999 lei pentru versiunea de 128 GB a lui iPhone 6 Plus.

Totodată, QuickMobile ne confirmă că va aduce în România toate cele 18 variante de iPhone 6 și iPhone 6 Plus, acestea fiind disponibile în trei nuanțe de culoare (gri, alb și auriu), și în trei capacități de stocare: 16 GB, 64 GB, respectiv 128 GB.

Prețuri:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×