Iată un concept realist de Samsung Galaxy S5: ecran 2K Flexi, procesor 64 bit și scanner IRIS

2.233 ori
<b>Iată un concept realist de Samsung Galaxy S5: ecran 2K Flexi, procesor 64 bit și scanner IRIS</b>Mai avem câteva luni până la debutul lui Samsung Galaxy S5 și în această perioadă vom vedea cu siguranță o serie de concepte, designuri și scăpări ajunse pe web, mai mult sau mai puțin apropiate de realitate. Unul dintre cele mai bune...

Mai avem câteva luni până la debutul lui Samsung Galaxy S5 și în această perioadă vom vedea cu siguranță o serie de concepte, designuri și scăpări ajunse pe web, mai mult sau mai puțin apropiate de realitate. Unul dintre cele mai bune concepte poate fi admirat mai jos, cu o serie de dotări foarte detaliate.

Acesta este un smartphone cu display de 5.25 inch și rezoluție 2K, ceea ce creatorul acestui concept numește un Flexi Display. Rețineți că acest terminal nu e flexibil, ci doar ușor îndoit, după modelul lui LG G Flex. La interiorul său regăsim 4 GB RAM, un procesor Exynos Octa Core 64 bit și Android 4.4 drept OS. în spatele lui S5 se afla o cameră ISOCELL de 16 megapixeli și avem la dispoziție și un sistem interesant de 4 difuzoare quad surround.

Samsung Galaxy S5 Concept

Pentru securitate și autentificare Samsung a integrat un scanner de iris aici, care prin intermediul camerei frontale va scana modelul unic al irisului utilizatorului. Telefonul adopta o carcasă metalică ușor curbată, iar camera sa din spate pare a sosi cu 2 blițuri și suporta captura video 4K.

Samsung Galaxy S5 Concept

Spre deosebire de toate flagshipurile de până acum, acest model vine la pachet cu căști wireless. în ce proporție va deveni acest concept realitate în 2014?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×