Calendar de lansări Allview pe anul 2014: terminale octa core, tablete dual boot, filmare 4K și multe altele!

Autor:  | Publicat în:  Allview 4.411 ori
<b>Calendar de lansări Allview pe anul 2014: terminale octa core, tablete dual boot, filmare 4K și multe altele!</b>în ultimii ani v-am bucurat mereu la final de an cu un mega teaser/calendar de produse Allview pentru anul viitor, iar acest an nu face excepție. în mare parte Allview a respectat timeline-ul propus, iar o mostră vedeți aici. Azi vă prezentăm și...

în ultimii ani v-am bucurat mereu la final de an cu un mega teaser/calendar de produse Allview pentru anul viitor, iar acest an nu face excepție. în mare parte Allview a respectat timeline-ul propus, iar o mostră vedeți aici. Azi vă prezentăm și calendarul pentru 2014, care include terminale high end, cu dotări de top și câteva aspecte originale de design și funcții inedite.

Hai să vedem ce ne rezervă 2014 prin prisma portofoliului Allview:

1) Ianuarie

Se pare că luna viitoare vom vedea versiuni noi ale lui Allview V1 Viper, adică probabil un Viper 2, o variantă mini și un phablet. Observați că modelul cel mai mic pare a avea o carcasă plastificata cool și tinerească, în stilul lui iPhone 5C sau al unui Lumia. Având în vedere că primul Viper sosea cu un procesor MediaTek quad core la 1.2 GHz, e posibil ca al doilea să adopte un CPU superior, poate să includă 2 GB RAM în loc de unul cât avea primul Viper.

2) Februarie

Telefoane si tablete Allview 2014

Imaginea vorbește cât o mie de cuvinte și se pare că vom vedea un terminal în stilul lui Oppo N1, adică cu o cameră rotativă în partea superioară. Va fi probabil vorba despre o cameră de 13 megapixeli. Gionee, ODM-ul Allview nu e străin de așa ceva, de vreme ce tocmai a lansat un handset Elife E7 Mini cu o cameră de acest gen. Acesta ar putea fi chiar modelul din imagine rebranduit.

3) Martie

Telefoane si tablete Allview 2014

Aici detaliile sunt ceva mai vagi, dar putem specula că e vorba despre un urmaș al lui Allview X1 Soul, poate chiar X2. El ar trebui să aibă un procesor octa core, probabil o cameră de 13 megapixeli sau chiar 16 MP și un ecran Full HD, poate chiar cu o diagonală mai mare de 5 inch. Mă aștept să primim și 3 GB RAM, ca la Gionee Elife E7.

4) Aprilie

Telefoane si tablete Allview 2014

în aprilie vedem o tabletă foarte arătoasă cu un ecran cu margini foarte subțiri și posibilitate de dual boot, cu Android și Windows 8.1. Va fi prima tabletă de acest gen al celor de la Allview și o așteptăm cu interes!

5) Mai

Telefoane si tablete Allview 2014

în luna mai a lui 2014 Allview va lansa ceea ce par a fi tablete de buget, cu o textură plăcută ce imita pielea în zona din spate. încă nu îmi e clar dacă e vorba despre tablete, phableturi sau acele device-uri intermediare de 6 inch, mai ales că primim un bliț la cameră, nespecific tabletelor.

6) Iunie

Telefoane si tablete Allview 2014

în iunie trecem la lucruri mai serioase și ceea ce pare a fi un Smart TV high end Allview, cu două mega difuoare. E posibil ca acesta să fie și doar un monitor, poate chiar un All în One cu dotări high end, ceea ce ar fi de apreciat pe piața locală, mai ales la un preț atractiv.

7) Iulie

Telefoane si tablete Allview 2014

în iulie vom primi un telefon cu conectivitate 4G LTE, posibil o variantă înrudită cu acel Allview X2 Soul lansat cu câteva luni în urmă (în 2014). Să vedem și ce fel de viteze va atinge acest nou venit!

8) August

Telefoane si tablete Allview 2014

în august Allview va prezenta ceea ce pare a fi o tabletă cu CPU Intel și dacă pot specula, un ecran de 10 inch, având în vedere formatul din imagine. Mă aștept să avem un Intel Bay Trail la interior și o serie de dotări high end, printre care o cantitate rezonabilă de RAM, stocare și o cameră bună.

9) Septembrie

Telefoane si tablete Allview 2014

în prima lună de toamnă din 2014 Allview va trece la nivelul următorul al camerelor foto. Astfel, vom primi ceea ce pare a fi un telefon sau phablet cu captura video 4K, asemenea lui Galaxy Note 3. De remarcat și cifrele din imagine, care par a indica o grosime de 8.9 mm pentru acest terminal nou venit.

10) Octombrie

Telefoane si tablete Allview 2014

în octombrie se ivește și un phablet cu stylus de la Allview, unul care dacă păstrează dimensiunile și formatul din teaser va aduce în sfârșit și o experiență edge to edge sub brand autohton. Mă aștept și la dotări de top aici, precum procesor 8 core și rezoluție 2K poate.

11) Noiembrie

Telefoane si tablete Allview 2014

în noiembrie remarcăm ceea ce pare a fi tot un phablet, poate chiar unul dintre acele modele inedite de 6 inch, care reprezintă practic doar un telefon mai mare. E posibil să primi și o cameră frontală de top, poate de 8 MP - 13 MP, dacă speculăm puțin pe seama imaginii

12) Decembrie

Telefoane si tablete Allview 2014

în decembrie lucrurile par a deveni SF dacă ne luăm după imagine, sau poate că vom vedea un All în One marca Allview. Acesta ar putea fi un smart TV, un PC sau doar un monitor. Vom vedea!

Alte lucruri pe care mă aștept să le ofere Allview la anul includ: o tabletă cu rol de consola de gaming, o tabletă pentru copii, o tabletă Windows 8.1 cu procesor Haswell sau altă generație Intel, un smartphone cu carcasă metalică și de ce nu poate și un device gen PadFone.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×